Li donen l'alta tot i no poder suportar el dolor i finalment li descobreixen fractures vertebrals

La història és sorprenent

La noia no podia suportar el dolor que patia. Foto: Daily Record

Una adolescent, Chloe Wilson, va ser enviada a casa cridant de dolor amb tres fractures vertebrals després que els metges creguessin que no tenia res trencat i que no podien fer res per ella. I és que, segons el The Sun, els metges van examinar la noia a través dels rajos X i van assegurar que la noia no tenia cap problema. Encara que la noia havia perdut la sensibilitat a tot el costat dret del seu cul, la seva cama i el seu peu, van donar-li l'alta.

  

  

Segons expliquen els pares de la noia, la Chloe no podia ni seure al lavabo i no era conscient de què havia fet pipí. Fins i tot, la mare va necessitar l'ajuda d'una infermera per tal de poder aixecar la noia i retornar-la al llit. Tot i la situació, els metges van insistir en què no podien fer-hi res i van donar-li una cadira de rodes per tal d'anar fins al cotxe i tornar a casa amb els seus pares.

  

  

Finalment, el pare, a qui la situació el superava, va continuar pressionant el metge fins que aquest va dir que la noia tenia el coxis trencat. Tot i així, va continuar insistint en què no podia fer-hi res. En tornar a casa, la noia no parava de cridar de dolor, no podia dormir ni moure's. Sorprenentment, el dilluns següent, els pares de la noia rebien una trucada d'un metge dient que havia llegit l'informe de la Chloe i que estava sorprès de què l'hi haguessin donat l'alta. De fet, el doctor va disculpar-se amb la família i va enviar una ambulància a recollir la noia.

  

  

En arribar a l'hospital, l'escàner va rebel·lar que la noia tenir tres fractures vertebrals, una d'elles localitzada en un punt que podria haver-la deixat paraplègica. Ara però, la noia ha recuperat la sensibilitat a les seves cames tot i tenir zones entumides.


Comentaris

envia el comentari