Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Li paga un cafè a un rodamón i la nota que li torna la deixa de pedra

La situació del rodamón era realment dramàtica

Avui recuperem la història de Casey, una jove que va obtenir una bona lliçó un divendres qualsevol, quan anava cap a classe des de casa seva. Caminant pel carrer, va veure un rodamón que demanava caritat als cotxes que passaven, picant a les seves finestres perquè li donessin almoina. Una estona més tard, la jove es va aturar a fer un cafè i va veure el rodamón mirant la llista de preus i comptant les monedes que havia aconseguit.

 

En un impuls, Casey es va decidir a convidar-lo a un cafè i unes torrades. Tots dos van estar xerrant durant una bona estona i es van explicar els vides. L'home li relatava que el seu pare l'havia abandonat de ben petit i que la seva mare havia mort de càncer poc després. «El meu objectiu a la vida era arribar a ser algú de qui la meva mare s'hagués sentit orgullosa, però he fracassat», deia, mentre gaudia del cafè i les torrades sota l'atenta mirada de la jove.

 

Després de mitja hora de conversa, Casey es va adonar que feia tard a classe i va dir-li que marxava. Emocionat, l'home li va voler agrair el gest amb una nota que la va colpir de valent: «Avui anava a suïcidar-me, però gràcies a tu ja no ho faré. T'ho agraeixo, ets una persona meravellosa».

 

La nota del rodamón.