rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La lleialtat d'un gos en una imatge que ha donat la volta al món

La Doki s'ha convertit en un símbol de l'amistat entre gossos i persones

La Doki al costat del cos del seu amic. Foto: cedida.

 

La Doki s'ha fet un lloc en els cors de milers de persones que han vist la impactant fotografia en què el gos, abatut, mira amb tristesa i malenconia el cos del seu amo estès sobre l'asfalt després patir un accident de cotxe a la ciutat xilena de Concepción. La imatge de la Doki va commocionar els usuaris de xarxes socials i la seva història va començar a compartir-se fins a fer-se viral aquesta setmana.

 

 

Arran de la massiva repercussió que la fotografia estava tenint, la família de Leonardo Valdés, el jove de 23 anys mort per atropellament, va voler compartir la història entre Valdés i el seu gos.

 

La Doki era un gos del carrer que va trobar una oportunitat en la vida quan va conèixer Leonardo Valdés un dia en què aquest tornava a la seva ciutat natal per ajudar la seva mare. Cada dia en què Valdés anava a treballar portava una mica de menjar per donar-li a la Doki i aquest li corresponia amb la seva companyia. La seva amistat es va anar forjant dia a dia i el seu vincle va ser estrenyent fins al fatídic dia en què un taxi-bus va apagar la vida del jove mentre anava a treballar.

 

Segons la seva família, la Doki no es va separar del cos del seu amo, per més que les autoritats encarregades de retirar el cadàver ho intentessin. El mateix va succeir en la vetlla, on expliquen que van haver de treure l'animal al carrer, tot i que es resistia. Un cas més de la profunda lleialtat que aquests animals són capaços de professar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris