Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

L'àvia de 80 anys que ha sorprès Internet amb el seu maquillatge

La 'Glam Ma' s'ha convertit en tot un fenomen viral

La imatge viral de la 'Glam Ma' Foto: cedida

 

El 'Contouring' és una pràctica que fa molt va deixar de ser exclusiva de les actrius, cantants i models famoses. Gràcies a les YouTubers i bloguers de moda, aquesta tècnica de maquillatge que juga amb l'efecte d'emprar diferents tons i brillantors per obtenir un acabat de 10 es va convertir en un reclam per a joves -i no tan joves- de tot el món. 'Glam Ma', que és com es coneix a l'àvia de 80 anys que està trencant Internet i xarxes socials aquests dies és un clar exemple que el maquillatge no és només per a les dones joves.

 

 

Una de les imatges compartides Foto: Instagram

 

El seu nom és Livia, viu en una residència d'ancians, i el seu llançament a la fama d'Instagram i Facebook és gràcies a la feina de la seva maquilladora- i néta- Tea Flego, que va decidir fer públic un canvi d'imatge.

 

  

  

Les imatges són espectaculars. Foto: Instagram

 

A l'àvia Livia li encanten les brillantors, les bases, les ombres i els labials a la cara i amb l'excusa de complir ni més ni menys que 80 anys, la seva néta Tea decidir canviar el seu look. Les seves fotografies a Instagram són tot un èxit viral i és que el treball és tan impressionant que és impossible passar-ho per alt.

 

 

La darrera de les imatges compartides Foto: Instagram