ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

L'àvia de 80 anys que ha sorprès Internet amb el seu maquillatge

La 'Glam Ma' s'ha convertit en tot un fenomen viral

La imatge viral de la 'Glam Ma' Foto: cedida

 

El 'Contouring' és una pràctica que fa molt va deixar de ser exclusiva de les actrius, cantants i models famoses. Gràcies a les YouTubers i bloguers de moda, aquesta tècnica de maquillatge que juga amb l'efecte d'emprar diferents tons i brillantors per obtenir un acabat de 10 es va convertir en un reclam per a joves -i no tan joves- de tot el món. 'Glam Ma', que és com es coneix a l'àvia de 80 anys que està trencant Internet i xarxes socials aquests dies és un clar exemple que el maquillatge no és només per a les dones joves.

 

 

Una de les imatges compartides Foto: Instagram

 

El seu nom és Livia, viu en una residència d'ancians, i el seu llançament a la fama d'Instagram i Facebook és gràcies a la feina de la seva maquilladora- i néta- Tea Flego, que va decidir fer públic un canvi d'imatge.

 

  

  

Les imatges són espectaculars. Foto: Instagram

 

A l'àvia Livia li encanten les brillantors, les bases, les ombres i els labials a la cara i amb l'excusa de complir ni més ni menys que 80 anys, la seva néta Tea decidir canviar el seu look. Les seves fotografies a Instagram són tot un èxit viral i és que el treball és tan impressionant que és impossible passar-ho per alt.

 

 

La darrera de les imatges compartides Foto: Instagram

Comentaris