rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Manté relacions amb un mort i es queda embarassada

El cas de Felicity ha fet la volta al món
Felicity Marmadiuk | Facebook

 

Hi ha notícies que semblen impossibles, però són certes: Felicity Marmadiuk es va quedar embarassada d'un mort. Segons han recollit molts mitjans, Marmadiuk treballava en una funerària preparant morts. Al cap d'un temps, va desenvolupar una atracció pels cadàvers. Tan gran era la seva obsessió que mantenia «relacions amb ells». En una ocasió, va tenir sexe amb un mort de 38 anys, a la taula on l'havia d'amortallar. Segons un mitjà argentí, la dona es va adonar que el cadàver presentava una erecció i es va col·locar al damunt.

Dies després de l'acte sexual, la noia va veure que no li venia la regla i va decidir fer-se la prova d'embaràs. I va donar positiu. Pel que sembla el finat havia mort escasses hores abans i el semen «residual» va ser suficient per prenyar-la.

 

La dona va anar al ginecòleg i es va sincerar amb ell. Havia mantingut relacions amb el mort, i solament amb ell en les últimes setmanes. Després de la macabra confessió el metge va avisar la policia, que va detenir Felicity el mateix. Un tribunal l'ha condemnat a pagar una multa de 250.000 dòlars per profanació de cadàver i necrofília. Més informació en aquest enllaç.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris