Marc Bartra publica una foto 'pujada de to' de l'últim partit del Betis

A la imatge surt un jugador de l'Athletic agafant de les seves parts més íntimes un jugador del Betis, en una acció del partit
Marc Bartra, amb la samarreta del Reial Betis | CatalunyaDiari.cat

 

El futbolista Marc Bartra és un gran apassionat de les xarxes socials. El català és molt actiu als seus comptes d'Instagram i Twitter, especialment fent publicacions relacionades amb el futbol, però també alguna que altra més personal, amb la seva família o amb amics. Però el que ha cridat l'atenció de la seva darrera foto ha sigut un petit detall que ell mateix ha destacat.

 

Bartra ha publicat una imatge al seu Twitter de l'últim partit de lliga que el seu equip, el Betis, va disputar aquest diumenge contra l'Athletic de Bilbao, però no és una foto qualsevol. En la instantània surt un jugador del Betis, o almenys una part del seu cos, i un altre jugador de l'equip rival. La curiositat és l'acció que està realitzant el futbolista de l'Athletic: Agafant el del Betis per les seves parts més íntimes.

 

 

El jugador del Betis és Sergio Canales

Bartra publicava la fotografia un dia després del partit amb un missatge que deia: «Partit disputat ahir! Ho vam donar tot!», acompanyat d'unes emoticones de riure i d'ous ferrats, clarament en referència a l'acció que es pot veure a la fotografia.

 

Cal mencionar que, encara que en un primer moment sembli que la imatge és del mateix Bartra, ja que ha estat publicada per ell, no és així, i hi ha un petit detall que ho confirma. Al genoll del jugador del Betis es pot veure part d'un tatuatge, cosa que desvetlla la identitat del futbolista: Sergio Canales.

 

El de Santander es va fer aquest dibuix a la pell fa uns anys quan va patir una lesió per la qual es va haver d'operar i li va quedar una cicatriu a la cama. El que es pot veure a la foto és la cua d'una espina de peix, i el dibuix sencer acaba sota la mitgeta que porta. 

 

 

Les xarxes, revolucionades amb la imatge

Sigui com sigui, els usuaris de Twitter no han dubtat a comentar la fotografia rient de la situació, compartint alguna imatge parodia o intentant esbrinar quin jugador de l'Athletic havia pogut ser el que s'atrevís a dur a terme tan arriscat moviment.