Una mare avisa el seu marit abans de marxar de vacances amb aquesta carta

Haurà de cuidar els seus sis fills un cap de setmana

Tenir cura dels fills a vegades pot ser tota una aventura. Aquest és el cas d'una mare dels EUA que ha escrit una carta al seu marit abans de deixar-lo al càrrec dels seus sis fills durant un cap de setmana. Meghan Oeser comença la carta dient: «estimat marit, t'escric des de l'amor, no la por. Volia revisar un parell de coses abans que et quedis aquest cap de setmana sol... amb la tropa». Com explica Cribeo, Meghan va voler assegurar que algunes rutines quedin ben clares i avisa al seu marit dels moments clau: «l'hora de dormir, durant el dia, l'esmorzar i algun moment al voltant de l'hora de dinar poden ser fàcilment confosos amb l'infern, i Satanàs apareixerà en forma de My Little Pony».

Meghan segueix amb les seves advertències i avisa el seu marit que «l'hora de sopar serà horrible. Bailey voldrà pizza i Harper hot dogs. Quinn plorarà quan diguis 'hot dogs' i voldrà macarrons amb formatge, però no dels taronges o blancs, els voldrà morats. No tindrem morats, així que et demanarà torrades. Hauràs començat a fer macarrons amb formatge per la Penny, però com la Quinn haurà demanat torrades, ella també en voldrà. Al final, sopareu cereals».

Després d'això, Meghan li explica la seva rutina nocturna: «pijames. Que els bombin als pijames, no intentis res excepte una camisa de dormir per la Penny. I si no pots trobar-lo, continua buscant. Et demanarà la seva camisa de dormir de la Minnie Mouse, però quan l'hi posis cridarà d'agonia perquè li piquen les mànigues. Busca la d'Elsa, tot i que hi ha probabilitats que estigui molt bruta ... Però també ho estarà ella, gairebé no recordo l'última vegada que vaig posar una mica de sabó en aquesta nena». Però això no es quedarà aquí i l'avisa que just quan posin un peu al llit demanaran aigua «adonant-se que les seves petites boques estan plenes del foc de Déu, i es comportaran com si haguessin caminat 800 milles pel Sàhara».

Finalment, li recomana que després d'una infernal nit, s'enfronti a l'esmorzar amb molt cafè, ja que serà un gran desastre i farà un bon espectacle. Però també li recomana que a l'hora de dinar begui alcohol, ja que sinó no podrà aguantar gaire. La carta, acompanyada d'una foto, s'ha tornat viral amb més 100.000 comparticions a Facebook.


Comentaris

envia el comentari