rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Una mare es retroba amb el fill que va donar en adopció, s'enamoren i es volen casar

Fa 30 anys la Kim West va tenir la persona que ara es convertirà en el seu marit

Mare i Fill al Daily Mail. Foto: cedida.

 

La Kim West tenia 19 anys quan va ser mare. Era tan jove que el seu petit, en Ben Ford, va ser donat en adopció. Lluny de la seva mare, el menut va ser creat a Michigan i a mesura que es va fer gran va voler saber més sobre la seva mare biològica. És per aquest motiu que va decidir investigar fins a saber que la seva mare era Kim West. Ell ja tenia 30 anys, de manera que la seva mare en tenia 49 quan es van veure per primera vegada.

 

 

La trobada va ser plena d'emocions i sentiments contradictoris, un fet que és comprensible si tenim en compte la trascendència del moment. Ara bé, el que no s'esperaven és que els dos van sentir "una gran atracció sexual" quan es van veure per primera vegada. Com recull el diari Daily Mail, els dos van quedar diverses vegades i ja van començar a intimar. Ben Ford va deixar la seva dona sincerant-se: "Cada vegada que tinc sexe amb tu des que coneixo la meva mare, m'imagino que és ella que m'està fent petons. Si no, no ho puc fer".

 

La relació avança a tal velocitat que els dos han decidit tenir fills de manera conjunta. Ara bé, l'estat de Michigan, als Estats Units, impedeix aquest tipus de relacions, de manera que hauran dem udar-se a un altre estat per poder formar una família.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris