Mario Vaquerizo es vesteix com Justin Bieber en la darrera gala de 'Levántate'

La jaqueta és de la marca Saint Laurent i costa 2.500 euros

Imatge dels dos cantants amb la jaqueta. Foto: Cedida.

Mario Vazquerizo, més conegut per ser el marit de la cantant Alaska i ser la veu de la banda Nancys Rubias, torna a ser notícia. Aquesta vegada pel seu estrident look. El madrileny, que complirà aquest cap de setmana 42 anys, va deixar de banda les seves cares jaquetes de pell Balmain i es va vestir com l'ídol adolescent Justin Bieber, 20 anys menor. 

Vaquerizo va lluir a la darrera gala de 'Levántate' a Telecino una jaqueta d'estil bomber de setí estampat amb palmeres estil hawaià de la firma Saint Laurent, exactament la mateixa que va portar Bieber en la seva actuació durant l'entrega dels Brits el passat mes de febrer. Segons el portal informalia, la cridanera jaqueta és de la col·lecció primavera-estiu de la marca Saint Laurent i costa 2.500 euros.

El madrileny a més va copiar el look que duia el canadenc aquella nit, samarreta blanca i pantalons negres. La veu de Nancys Rubias no ha estat l'únic major de 40 anys en dur la jaqueta, Keith Richards, el mític bateria dels Rolling Stone es va posar la mateixa bomber que Bieber, justament la mateixa nit, en un concert a Brasil.


Comentaris

envia el comentari