IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mark Zuckerberg també tapa la seva webcam

Els usuaris ho van descobrir a través d'una fotografia de Facebook

Mark Zuckerberg va penjar aquesta fotografia a Facebook quan Instagram va arribar a 500 usuaris. Foto: Facebook.

Instagram ja compta amb 500 milions d'usuaris i Mark Zukerberg ha volgut agrair el creixement de la comunitat a través d'una fotografia. En ella, el propietari de Facebook i d'aquesta xarxa social, apareix simulant que es troba dins del marc d'una imatge de l'aplicació. Però aquest no ha estat el detall que més ha cridat l'atenció als internautes, sinó l'ordinador que té a la seva dreta, segons recull el diari ABC.

Si us hi fixeu, té la webcam tapada amb un tros de cinta adhesiva i si encara l'analitzeu més a fons podreu veure que també cobreix l'entrada del micròfon, situada al costat esquerre de l'ordinador. I és que, segons expliquen diversos diaris especialitzats, a Zuckerbeg el preocupa ser víctima dels hackers, tot i que no va ser gaire previsor amb la contrasenya de Twitter i Pinterest que era «dadada», un conjunt fàcil de descobrir i que un grup de pirates informàtics van utilitzar per accedir-hi.

El que és cert és que els hackers moltes vegades busquen extreure informació d'una persona i si aconsegueixen fotografies, molt millor. Per aquest motiu, la webcam es pot convertir en l'objectiu d'algun d'ells i Zuckerberg prefereix no refiar-se'n, encara que Facebook hagués invertit 13 milions en seguretat durant l'any passat.


Comentaris

envia el comentari