Marlene Morreau es despulla per donar el bon dia a la dutxa

La artista publicó una sensual imagen en Instagram

 

Tot i el pas dels anys, Marlene Mourreau continua sent el centre d'atenció i acumula milers de seguidors a les xarxes. La presentadora s'apropa als 50 anys però presumeix d'un cos envejable amb els seus posats, que fan gairebé impossible creure que realment té 48 anys. L'artista continua protagonitzant innumerables moments per la posteritat a través del seu compte a Instagram.

Ara ha decidit deleitar als seus seguidors amb una imatge en la qual se la veu totalment despullada, presumint d'un cos increïble. Marlene ha decidit escollir la dutxa de casa seva per posar de la forma més sensual possible de la mateixa forma en què va arribar al món. Per evitar la cesura d'Instagram, l'artista ha tapat les seves parts més íntimes amb tres flors, que deixen molt poc a la imaginació. Amb la imatge, Marlene aprofita per donar el bon dia als seus seguidors.

 

Els seus seguidors han agraït molt la fotografia i ho han demostrat amb els més de 1.500 'm'agrada' que han confirmat que la model encara és capaç de despertar passions. A més, Marlene ha recollit infinitat de comentaris destacant el seu físic de la francesa. Entre aquestes respostes destacaven algunes com «quin gran cos que tens» o «per menjar-te, amor».

Evitant la censura

Les xarxes socials no accepten alguns compartiments i actituds que no són per tots els públics, entre aquests les fotografies sense roba. Per aquest motiu, Instagram, Facebook o Twitter esborren les fotos amb un alt contingut sexual. Tot i això, Marlene ha trobat l'estratègia per evitar a la perfecció aquesta limitació.

 

La francesa afegeix píxels o imatges a les seves parts íntimes per així evitar que la xarxa social elimini la publicació. Una pràctica que porta a terme molt sovint, com es pot veure al seu perfil d'Instagram. Per exemple, hi ha una imatge en què es tapa el mugró amb un cor o edita la fotografia per evitar que es vegi. Així doncs, Marlene no es talla en delectar els seus seguidors amb les seves escandaloses imatges despullada 'aptes per tots els públics'.

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris