Marta Torné captiva Instagram amb el seu nu més eròtic

Molts dels fans de l'actriu han aplaudit la imatge publicada

Marta Torné ha asegurado que ahora no se plantea ser madre.
Marta Torné ha impressionat els seus seguidors d'Instagram amb el seu nu | Cedida

Marta Torné ha obeït els desitjos dels seus seguidors i s'ha sumat a la tendència de publicar a Instagram una fotografia on apareix completament nua. L'actriu no ha dubtat en deixar-se veure, per tots els seus fans, sense roba, deixant apreciar la seva increïble silueta.

La imatge en qüestió és un retrat tipus 'selfie' on l'artista no deixa veure la seva cara, però si part de la seva mandíbula. També apareix l'espatlla esquerra, en una instantània que ha editat en color blanc i negre. Al final de la imatge, en un vidre, apareix reflectit el seu cos, mostrant l'impressionant nu.

En aquest, Marta Torné demostra portar, de la millor manera possible, els seus 39 anys. La publicació mostra el cos, d'esquenes, de l'intèrpret, que permet observar part del seu cul. Sense dubte, una fotografia que ha agradat als seguidors, tant per el eròtic com pel bon moment que es troba l'actriu.

Alegria entre el seu públic

Casi 30.000 dels 350.000 seguidors amb els quals compta Marta Torné a Instagram no han dubtat en donar 'M'agrada' a la instantània. D'aquesta manera, el rostre de 'Velvet Colección' ha comprovat la bona resposta que ha tingut la seva publicació, que ha causat sensació entre el seu públic.

L'actriu ha acompanyat la fotografia amb el següent text: «Doncs que plogui i faci fred... que aquí s'està calentet i a sobre et fan carícies». A més, indicava que es trobava a The Beauty Concept, un espai destinat a fer massatges i tractaments corporals relaxants, dels que gaudeix la Marta.

Com era d'esperar, la reacció dels fans de l'artista tampoc s'ha fet esperar i han estat molts els que han volgut comentar la publicació: «Quin 'tipazo'», «Guapíssima», «M'encanta aquesta dona», «Molt artística» o «Autèntic monument», són algunes de les alabances que ha rebut.

El Dia de la Dona

Existeix un dubte al voltant de la fotografia de Marta Torné i és la possible relació que pot tenir la instantània amb la celebració del Dia de la Dona, el 8 de març. Es desconeix si la imatge és un reclam per animar-se a participar en la vaga feminista d'aquella jornada, la qual reclama la igualtat entre ambdós gèneres.


Comentaris

envia el comentari