TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

La masturbació i la intel·ligència estan relacionades, segons indica un estudi

S’estableix una connexió ben singular entre aquests dos fets
La gent que té un nivell de formació més alt és la que es masturba de manera més habitual | Cedida

 

Sovint, les persones tenen tendència a mentir a les enquestes, cosa que fa que les dades científiques que rebem alguns cops estiguin esbiaixades i no siguin del tot certes.

 

En especial, solem amagar la veritat en els temes que ens causen incomoditat o en aquells que estan envoltats de tabús, com ara el sexe, on la «normalitat» no acaba de ser un concepte clar. De tant en tant, però, es duen a terme estudis científics que ens donen algunes pistes sobre la nostra manera de relacionar-nos amb l’altre sexe i també amb nosaltres mateixos.

  

Segons un estudi, les persones més intel·ligents practiquen la masturbació més sovint

Una investigació que s’ha dut a terme fa poc als Estats Units ha donat a conèixer una analogia ben peculiar entre els estudis que té un individu i l’assiduïtat amb què es masturba, amb el sorprenent resultat que la gent que té un nivell de formació més alt és la que es masturba de manera més habitual.

  

 

 

La nord-americana Escola Nacional de Salut i Comportament Sexual ha estat l’encarregada de dur a terme aquesta anàlisi tan curiosa i controvertible, liderada per la psicòloga Debby Herbenick, especialitzada en comportaments sexuals. Herbenick, a més, és una reputada investigadora de l’Institut Kinsey, un centre de recerca que també està situat als Estats Units. 

 

El llibre ‘S=EX2’ de Pere Estupinyà, un divulgador científic català, explica com una popular firma de preservatius va finançar la totalitat de l’estudi, que va comportar l’elaboració de 6.000 enquestes a habitants dels Estats Units d’entre 14 i 90 anys. Els participants a les enquestes es van triar amb molt de rigor i se’n va fer un extens seguiment, cosa que va convertir la investigació en una de les més exhaustives pel que fa a la sexualitat dels habitants del món del present. Els resultats i les dades que se’n van obtenir es van sotmetre a un tractament acurat i han despertat un gran interès.

  

 

 

La nord-americana Escola Nacional de Salut i Comportament Sexual ha estat l’encarregada de dur a terme aquesta anàlisi | Cedida

 

Conclusions de l’estudi

Després d’haver examinat a fons les enquestes es va saber que, en el darrer any, un 71,5% de les dones enquestades d’entre 25 i 29 anys havia practicat l’onanisme. En el mateix període i en el grup d’edat que agrupa les dones d’entre 60 i 69 anys, un 46,5% reconeixia haver-se masturbat.

 

En els grups de persones de més edat, com els de la gent de més de 70 anys, el 33% afirmava haver practicat la masturbació durant els últims 365 dies. Si observem la creença popular que diu que la gent gran deixa de tenir sexe, podrem constatar que és una xifra força elevada.

 

L’onanisme sembla estar més arrelat en les persones més formades

De la investigació també se’n van desprendre algunes altres deduccions, com ara l’analogia entre els estudis de l’individu amb l’assiduïtat d’aquest tipus de pràctica. Així, es podria afirmar que la tendència de les persones a masturbar-se augmenta a mesura que es té un nivell formatiu més elevat.

 

  

A més, l’estudi també va revelar una altra dada significativa: el 25% dels homes i —únicament— el 5% de les dones afirmen que han buscat algun tipus de pornografia a Internet en el darrer mes. Una altra conclusió curiosa, en aquest cas relacionada amb les relacions sexuals segures, és que el 28% dels homes afirmava que, en el moment de posar-se el preservatiu en —com a mínim— una de les tres darreres relacions sexuals que havia mantingut, se li havia passat l’erecció.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris