rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mata la seva mare per haver-li fet creure que estava malalta tota la vida

Dee Dee Blancharde es va inventar malalties per la seva filla Gypsy tota la vida, fins que la noia en va tenir prou
La mare amb la seva filla. | Cedida.

 

Poc després del naixement de Gypsy, la seva mare Dee Dee Blancharde va començar a sospitar que la nena patia apnea del somni, un transtorn que fa que les persones deixin de respirar quan dormen, segons informa RT. A aquesta malaltia se n'hi van anar sumant d'altres a mesura que la nena anava creixent, patia problemes genètics, asma, epilèpsia, i distròfia muscular, fet que l'obligava a anar en cadira de rodes. Fins i tot va patir leucèmia de molt petita, malaltia per la qual havia de seguir prenent forts medicaments, i la seva mare la va convèncer que l'havia de rapar perquè el tractament li acabaria fent caure el cabell, un tractament que també va provocar que se li podrissin les dents.

 

Gypsy també va haver de passar per diverses operacions a causa dels seus problemes de visió i d'oïda, i es va veure obligada a estudiar des de casa, ja que la seva mare afirmava que patia un retard cognitiu. L'any 2005, l'huracà Katrina va destruir la casa de Dee Dee i Gypsy, i les dues van haver d'anar a viure a Misuri, on van fer diverses amistats i es van donar a conèixer a través de la televisió local per l'ajuda que rebien d'ONGs.

 

Però un dia, el 2014, va aparèixer una publicació molt estranya al compte de Facebook de Dee Dee, deia «La puta és morta!». Els veïns van intentar posar-se en contacte amb la dona, però com que no van obtenir resposta van avisar les autoritats. Quan la policia va entrar a la casa, va trobar Dee Dee morta per arma blanca i ni rastre de Gypsy. Quan la van localitzar es va descobrir la veritat sobre Gypsy, que havia viscut tota la vida passant malalties que realment no tenia perquè la seva mare ho volia. Segurament Dee Dee patia la síndrome de Münchhausen per poder, un trastorn en què el malalt s'inventa malalties d'algun ésser estimat per poder-lo cuidar. Pel que sembla, Gypsy, farta de la vida que la seva mare l'obligava a viure, havia demanat al seu xicot que l'alliberés de Dee Dee, i tot i que no va quedar clar si la dona havia estat apunyalada pel noi o per la mateixa noia, Gypsy es va acabar declarant culpable dels càrrecs, i compleix la condemna mínima pel crim, de deu anys de presó.

 

La filla de Dee Dee. | Cedida.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris