Maxibon acomiada al «youtuber» JPelirrojo per alegrar-se públicament de la mort del torero Víctor Barrio

L'etiqueta #BoicotNestle està sent tot un èxit de seguiment a Twitter

JPelirrojo al vídeo de la campanya de Maxibon. Foto: Cedida.

Segur que si has consultat una estona Twitter aquesta matí hauràs vist unes quantes publicacions amb l'etiqueta #BoicotNestle. Això es deu als polèmics tweets que va publicar el youtuber JPelirrojo hores després de la mort de Víctor Barrio, on s'alegrava de la mort del jove torero. 

Encara que JPelirrojo, amb gairebé 400.000 seguidors en Twitter, ja hagi esborrat la gran majoria dels missatges del seu compte, molts usuaris els han compartit i han començat a poder el boicot a Maxibon, de la marca Nestlé. Això ve provocat perquè dijous passat, 7 de juliol, Maxibon i el youtuber van llançar una campanya anomenada «Vull Ser MaxiTuber» en la qual animaven als usuaris de la xarxa a pujar els seus vídeos. Aquests usuaris, indignats amb els missatges del jove youtuber, van crear l'etiqueta #BoicotNestle per deixar de comprar productes de la marca suïssa, propietària entre altres de Nesquik, Kit Kat, Nescafé, Nespresso, Litoral, Maggi, La Lletera, Nestea, Aquarel, Nidina o Friskies.

Finalment, el dimecres a les dotze del matí, Nestlé i Maxibon anunciaven en Twitter que prescindien del popular tuiter per a la seva campanya de gelats, una decisió majoritàriament aplaudida a la xarxa, encara que no han faltat algunes veus que han ratllat a la signatura de coartar la llibertat d'expressió.


Comentaris

envia el comentari