MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

«Els meus pits m'estan arruïnant la vida»: Una jove amb una copa K recapta diners per a una reducció

Assegura que pateix dolors horribles des dels vuit anys
Sheridan assegura que pateix grans dolors | DailyMail

 

L'australiana Sheridan Larkman de 23 anys no pot més amb els seus pits. La jove, obligada a portar una copa K i que des dels deu porta sostenidors de la copa D, assegura que està desesperada, ja que la gran grandària dels seus pits «li està arruïnant la vida». A més assegura que porta des dels vuit anys sofrint dolors d'esquena i que també la despesa que suposa portar sostenidors a la seva mesura és molt elevat perquè «han de ser especials».

Assegura que pateix grans dolors

La dificultat per trobar roba també és un mal de cap per a ella perquè no es troba a gust i els pits són els que marquen la talla. Això, però, no seria el pitjor: pateix constants problemes d'esquena a causa del gran pes que carrega. Larkman ha assegurat que malgrat patir un dolor insuportable, la dona va dir que ha estat a la llista d'espera per a una cirurgia de reducció de pits des que tenia 16 anys.

«Han arruïnat la meva vida. Odio els meus pits ... Sempre els vaig odiar. Solament faig 1,63 metres, així que no tinc suficient altura per compensar el pes o la grandària d'ells», ha assegurat al Daily Mail.  «No vull ser vella i haver d'estar en un llit arronsada per la tensió que sento a la meva columna vertebral. Amb els pits més grans, òbviament passo per molt dolor: dolor d'esquena, d'espatlla ... Tinc principi d'escoliosi lleu», ha assegurat.

 

Diu que vol recuperar la seva vida | DailyMail

 

Per aquest motiu i davant la seva desesperació ha començat una campanya per recaptar fons per llevar-se el pes dels seus pits i poder continuar amb la seva vida a Gofundme. «Ajudin-me a finançar una reducció privada per salvar la meva salut i així poder gaudir de la vida més activament amb els meus fills i passatemps sense restriccions», ha assegurat a la pàgina.

 

Està en una llista d'espera des dels 16 anys | DailyMail

 

Comentaris