IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El millor moment del dia per mantenir relacions sexuals és al matí

Si volem treure el màxim profit a les nostres trobades, necessitem evitar horaris i costums estrictes

Imagen de archivo de una pareja manteniendo relaciones sexuales.
Imatge d'arxiu d'una parella mantenint relacions sexuals. | Cedida

Estem acostumats a mantenir relacions sexuals en el lloc més còmode de la casa: al llit. La intimitat dels llençols, la suavitat del coixí i la textura tova del matalàs provoquen que les persones estiguin acostumades a mantenir relacions sexuals a l'hora d'anar a dormir, tal com explica 'El Confidencial'.

  

  

 necessitem alliberar-nos d'aquests horaris estrictes i començar a realitzar sexe als matins. 

El treball, el principal obstacle que evita el sexe de bon matí

El principal obstacle per a la majoria de persones per dur a terme el sexe de bon matí és el treball. Amb la finalitat de posar fi a la monotonia de la vida sexual, Molly, mare de tres fills, va acceptar el repte de tenir sexe cada matí durant una setmana i va explicar la seva experiència a través de la web 'Prevention'.

El dilluns Molly va posar el despertador una hora abans. Es va aixecar i en veure's poc atractiva al matí, es va rentar les dents, es va pentinar i fins i tot es va posar una mica de crema hidratant. Tot seguit va despertar al seu marit i van acabar la seva primera trobada sexual de bon matí abans que despertessin els seus tres fills.

Cal assenyalar que a primera hora del matí, el cos dels homes demana sexe a crits, ja que es tracta d'una espècie de ganes inconscients derivades de la testosterona. Va ser el cas del marit de Molly durant el matí següent i van acabar mantenint de nou relacions sexuals.

Per desgràcia no cada dia van ser èpics per Molly i el seu marit per culpa del treball. Però la resta de dies sí que va haver-hi temps i admet que va acudir al seu lloc de treball amb un somriure d'orella a orella.


Comentaris

envia el comentari