Els millors consells per al sexe oral

T'expliquem com perfeccionar aquesta pràctica i els riscos que se'n poden derivar

Recomanacions que t'ajudaran a millorar la pràctica del sexe oral
Recomanacions que t'ajudaran a millorar la pràctica del sexe oral | Flickr

 

Dins de les pràctiques sexuals bàsiques per tal de gaudir de molt de plaer, hi trobem el sexe oral. El fet de practicar-lo a la perfecció farà que les relacions íntimes guanyin qualitat. Per tal d'aconseguir millorar la nostra tècnica a l'hora de fer sexe oral i d'obtenir més plaer, és important gaudir d'allò que fem, així com tenir una tècnica i una actitud adequades.

 

En cas que tinguis ganes de perfeccionar la teva tècnica en aquesta pràctica, pot interessar-te llegir aquest text: t'oferirem les normes essencials per practicar bon sexe oral a dones i a homes, de manera ben satisfactòria. Igualment, examinarem en què consisteix aquesta classe de sexe i els riscos que s'hi poden associar.

 

En què consisteix el sexe oral?

En aquesta classe de pràctica sexual, es du a terme estimulació oral, és a dir, que l'estimulació dels genitals —siguin masculins o femenins— es fa a través de parts del cos variades com ara la boca, la llengua i els llavis, tot i que els dits i les joguines eròtiques també poden contribuir a la pràctica.

 

Per referir-nos al sexe oral, hi ha denominacions diverses, com ara la postura del 69, el cunnilingus o la fel·lació.

 

La fel·lació

Aquest mot prové del llatí 'fellatio', i és una variant que es basa en llepar o xuclar els genitals masculins a través dels llavis, la llengua i la boca per tal de fer gaudir els homes. 

 

Per tal de dur a terme una bona fel·lació, podem recórrer a una bona tècnica com ara la d'aguantar amb una mà el penis i de fer que entri dins de la boca. Un cop a dins, es poden dur a terme moviments en sentit descendent i ascendent que podem acompanyar amb la mà que subjecta l'òrgan sexual.

 

Igualment, és habitual practicar la tècnica de la irrumació: en aquest cas, l'individu que es disposa a practicar-li sexe oral a un home té un rol passiu, situat normalment de genolls o estirat, i l'home que gaudeix d'aquesta pràctica és qui du a terme tots els moviments.

 

El cunnilingus

El cunnilingus, d'altra banda, es basa en fer petons o llepades a l'òrgan sexual de la dona —clítoris, vagina i llavis inclosos. 

 

Quan es du a terme un cunnilingus, existeix l'opció d'acompanyar aquesta pràctica oral amb la masturbació de qui la rep, a través d'alguna mena de vibrador o directament amb els dits.

 

Cal remarcar, a més, que existeix també una altra variant més desconeguda dins d'aquesta pràctica, anomenada 'humming': consisteix en el fet d'utilitzar les cordes vocals per tal de produir determinats sons que originin un pessigolleig i unes vibracions plaents als genitals de les dones.

 

El 69

La postura sexual del 69 consisteix en la masturbació oral que 2 individus es fan simultàniament l'un a l'altre en una posició en la qual es troben cara a cara però en sentit invers, és a dir, que cadascú té la cara a l'altura dels genitals de l'altre.

 

Consells per una bona sessió de sexe oral
Consells per una bona sessió de sexe oral | EspañaDiario

 

Les 5 millors recomanacions de cara a practicar sexe oral

Els tallers, cursos i escoles que existeixen amb l'objectiu d'ensenyar com dur a terme una bona pràctica de sexe oral han demostrat que es poden adquirir i millorar sense grans dificultats les habilitats a l'hora de dur-lo a terme. Cal remarcar, a més, que hi ha un gran nombre de tècniques que estan destinades a satisfer l'altre però que igualment hi ha determinades normes fonamentals que s'haurien de tenir en compte. 

 

Tot seguit, explorarem 5 consells ben senzills que es vinculen amb la pràctica del sexe oral i que poden ser molt útils per als individus que tenen problemes a l'hora de dur a terme una estimulació de l'altre o també per a la gent que té curiositat per millorar la seva efectivitat a l'hora de practicar-ne.

 

1. Els preliminars són clau

Cal remarcar la importància de consagrar una mica de temps per tal de fer que l'altre s'exciti, abans de posar-nos a estimular els genitals. Així, la tensió sexual que hi ha entre tots dos s'incrementarà.

 

Podem començar els acostaments o jocs preliminars amb petons: primer de tot, a la zona de la cara i els llavis i, tot seguit, per la resta de parts del cos: braços, pits, malucs, etc. Igualment, podem refregar el nostre cos amb el seu, fer-li llepades a la zona de la panxa i anar jugant fins que s'arribi a l'indret en qüestió. 

 

En els homes, també pot ser una bona idea dur a terme una estimulació dels testicles amb carícies ben suaus, que després es transformaran en llepades delicades o que fins i tot podem introduir dins de la boca.

 

2. Deixa't anar i gaudeix

Si gaudeixes amb allò que fas, ho faràs amb més ganes i habilitat. Per aquesta raó, és important que miris de tenir un sentiment de comoditat, que et deixis anar i que deixis aparèixer el teu cantó més esbojarrat, creatiu i salvatge. No deixis de ser tu ni forcis la situació, perquè si pretens actuar de la manera que ho faria un intèrpret de la indústria pornogràfica podries sortir-hi perdent.

 

Per a l'erotisme, resulta essencial ser natural. Per això, si tens l'impuls de dir paraules obscenes o picants durant la pràctica no et tallis i fes-ho: segur que us ho passareu encara millor.

 

3. No t'oblidis de gestionar la força i la velocitat

Per a la pràctica del sexe oral, resulta extremadament rellevant anar canviant la força i el ritme. Pel que fa al cunnilingus, cal que s'alterni el ritme amb les carícies als genitals de la llengua i, de vegades, pot ser enormement plaent si es troba en una posició plana i llepa el clítoris amb suavitat. 

 

En el cas de la fel·lació ens trobem amb el mateix: el ritme és transcendental, i cal jugar-hi. Així, pot ser interessant començar la pràctica d'una manera suau i anar agafant velocitat, després aturar-se i reprendre el ritme, etc. A banda d'això, pel que fa a la pressió, es pot anar canviant la força amb la qual s'agafa el penis a través dels llavis, i la llengua pot ser una bona aliada per dur a terme una bona estimulació del penis des de dins de la boca.

 

Sigui com sigui, sempre cal vigilar amb les dents, perquè podrien jugar-nos una mala passada i fer-li mal a l'altre, cosa que comportaria frenar en sec l'excitació generada.

 

4. Recorre a les mans

Si no només et limites a dur a terme l'estimulació a través de la boca, pots aconseguir que aquest contacte sexual sigui encara millor

 

Durant la pràctica del sexe oral, pots ajudar-te de les mans per fer carícies suaus al perineu de l'altre, que és la part del cos que queda entre el final de la vagina o l'escrot i l'anus. Així mateix, és interessant que l'estimulació oral es combini amb la masturbació manual. Si ho fas així, el plaer de l'altre augmentarà exponencialment i aconseguirà arribar més fàcilment al clímax.

 

En cas que se li faci sexe oral a una dona, es poden introduir a la vagina de manera delicada 1 o 2 dits amb els quals podem dur a terme moviments suaus, circulars o introduint-los i traient-los amb una varietat de ritmes. A més, quan el clítoris ja està excitat, pot ajudar a pujar molt la temperatura el fet de col·locar els dits en forma de ve baixa.

Pel que fa als homes, se'ls pot posar un dit o dos a l'interior de l'anus, sempre delicadament. De fet, el punt erogen per excel·lència dels homes està situat a aproximadament 7 centímetres a l'interior de l'anus i, per això, si el sexe oral s'acompanya de l'estimulació manual d'aquest punt el plaer pot esdevenir màxim. 

El sexo oral puede ir acompañado de estimulación manual para así aumentar todavía más las sensaciones placenteras.
Les mans també juguen un paper molt rellevant a l'hora d'augmentar el plaer del sexe oral | Cedida

 

5. Fixa't en l'altre i explota la teva curiositat

No t'oblidis d'observar el llenguatge corporal de l'altre per esbrinar més fàcilment les coses que li agraden i les que no.

 

Pel que fa a les dones, obrir les cames, aixecar la pelvis, agafar el cap de l'altre o moure's amb balancejos són senyals que ens indiquen que estan gaudint amb la pràctica.

 

En el cas dels homes, és determinant el contacte visual per tal de fer que s'excitin encara més i de saber si estan gaudint amb la pràctica. En el cas femení, però, això és ben diferent i sovint canvia segons la dona.

 

Quins riscos pot comportar el sexe oral?

El sexe oral que es fa sense protecció, tot i que pot ser molt plaent, té diversos riscos associats com ara les MTS o malalties de transmissió sexual i altres classes d'afeccions de tipus mèdic. 

 

Entre les malalties més habituals que es poden transmetre amb el sexe oral, sobresurt el VPH o virus del papil·loma humà, que provoca l'aparició de berrugues als òrgans sexuals i pot acabar-se transformant en càncer de la matriu. Igualment, tot i que es tracta d'una malaltia que es manifesta únicament en el cas de les dones, els homes també podrien ser-ne portadors.

 

Per últim, és important ser conscients que el sexe oral també comporta un risc de contagi de la sida, malaltia originada pel VIH o virus de la immunodeficiència humana, perquè aquest virus es pot transmetre fàcilment a través dels fluids vaginals, el semen i la sang. A més, algunes altres malalties que podrien transmetre's a través del sexe oral són la clamídia, la sífilis, l'herpes i la gonorrea.

 

Com podem prevenir-los?

Si no volem que ens passin o passar aquestes malalties i afeccions, cal mirar de dur a terme la masturbació oral a través de preservatius, així com estar atents a les possibles ferides que puguem tenir als genitals i a la zona de la boca i evitar ingerir els fluids que expulsen els òrgans sexuals de l'altra persona.

 


Comentaris

envia el comentari