rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les millors 6 postures sexuals per fer al cotxe

Maneres ideals de gaudir de les relacions íntimes a l’interior d’un automòbil
Consells per gaudir del sexe al cotxe al màxim | GTRES

 

Es pot experimentar amb moltes coses pel que fa al sexe: joguines eròtiques, postures noves, jocs per provocar l’altre, olis corporals, etc. Ara bé, hi ha una cosa que pot modificar del cert la manera com vivim les relacions íntimes: els llocs en què tenim sexe. Per tant, el sexe dins del cotxe pot ser una opció.

 

Realment no sabem com ni on ens ha agafat aquesta pujada d’adrenalina i d’excitació difícilment resistible, i podem plantejar-nos: per què no aprofitar-la, encara que no siguem a casa i que estiguem dins del cotxe? El sexe dins del cotxe pot esdevenir una gran aventura farcida d’excitació, i per això et descobrirem les postures més idònies per tenir-ne.

 

 

Consells inicials per tal de no morir en l’intent

El fet de mantenir sexe dins d’un automòbil pot constituir una gran aventura farcida d’adrenalina i passió o una decepció absoluta si no s’adopten les precaucions que caldria.

 

Ara bé, això no vol pas dir que t’hagis d’estudiar un manual o que hagis de preparar la sessió amb antelació, perquè això et faria perdre la màgia i l’emoció que es desprèn de les situacions espontànies. Si et trobes amb l’ocasió de mantenir sexe dins d’un cotxe, però, existeixen un seguit de precaucions que hauries de contemplar.

 

Ho permeten les lleis del teu territori?

Hi ha molts països que consideren que les pràctiques sexuals dins d’un automòbil equivalen a tenir sexe a l’espai públic i per això ho prohibeixen. Per tant, si no tens ganes de passar un mal tràngol policial que interrompi aquesta estona de passió, mira d’assegurar-te que deixes el cotxe en un lloc més privat, que no quedi a la vista de tothom i que no et pugui donar problemes.

 

Igualment, mira de tenir les portes del cotxe ben tancades, perquè encara que et trobis en un lloc segur i molt poc concorregut no seria recomanable tenir alguna sorpresa desagradable o patir alguna intromissió en aquests instants íntims tan passionals.

 

Assegura’t de tenir com a mínim un xic de ventilació

Abans de parlar de les postures més indicades per gaudir de les relacions sexuals al cotxe, volem oferir-te una altra recomanació: mira de deixar les finestres una mica obertes, perquè d’aquesta manera evitaràs que els vidres s’entelin i permetràs que circuli l’aire una mica. Tot i que potser no ho notareu perquè esteu molt concentrats en les vostres relacions íntimes, si manteniu les finestres tancades fareu que es concentri molt l’aire i potser quedarà alguna olor delatora dins de l’automòbil.

 

Igualment, quan ja hagis acabat de mantenir les relacions íntimes dins del cotxe, procura que no quedi cap rastre de l’episodi —no t’oblidis cap prova delatora— i ventila bé tot el cotxe, sobretot si no és el teu i és dels teus pares, per exemple.

 

Les postures més idònies per mantenir sexe a l’interior del cotxe

Existeixen diverses postures indicades per a les relacions sexuals a l’interior dels vehicles que pots provar. Tot dependrà de l’estona que tinguis, d’on siguis, de les ganes que tinguis de mantenir sexe i de la vostra flexibilitat. A veure quina t’agrada més!

 

1. Un bon inici amb la masturbació

Encara que la masturbació en si mateixa no constitueix cap postura, és una forma ben fàcil de deixar veure que tenim ganes de practicar sexe dins del cotxe, perquè la manera de seure dins de l’automòbil ho facilita.

 

Si vols masturbar el teu company o companya sentimental, només cal que col·loquis la teva mà damunt del seu òrgan sexual i que li comencis a fer carícies. Després, segurament ja deus saber com va la resta de la masturbació. Si ets una noia, t’anirà millor col·locar-te una mica més endavant perquè la vagina no es quedi tancada i perquè sigui més fàcil accedir-hi.

 

 

2. Ara li toca al sexe oral

El sexe oral constitueix una altra manera d’iniciar el sexe dins del cotxe i d’entrar en acció. Si us trobeu asseguts al davant del cotxe i com a mínim un membre de la parella és un noi, l’altre li pot practicar sexe oral inclinant-se cap a ell.

 

En canvi, en el cas de les noies, per poder rebre sexe oral, és millor que canviïn als seients de darrere. Allà serà molt fàcil estendre’s damunt dels seients i obrir un xic les cames perquè l’altra persona pugui recolzar-se de genolls damunt del seient mentre li practica sexe oral.

Les millors postures per una bona sessió de sexe dins d'un automòbil | Flickr

 

3. La postura per excel·lència: asseguda sobre l’altra persona

Si sou un noi i una noia, la postura per excel·lència a l’hora de mantenir relacions sexuals dins del cotxe és que la noia s’assegui al damunt del noi mirant-lo de cara. Sobretot si no es disposa de gaire temps serà molt senzill col·locar-se en aquesta posició, i la postura en si permet aconseguir molt de plaer. Un cop situats i iniciada la relació, mira de reclinar el respatller de la cadira tant com sigui possible per poder quedar com si estiguéssiu dins del llit, i la persona més lleugera al damunt.

 

4. El missioner, tot un clàssic

El missioner és la postura més habitual al llit entre les parelles heterosexuals, i també es pot fer servir a l’hora de mantenir relacions íntimes dins d’un automòbil, tot i que li caldrà fer alguna variació que es pot anar modificant per transformar-la en postures variades.

 

En cas que us trobeu al davant de tot del cotxe, haureu de reclinar el respatller del seient del copilot per complet, perquè el noi es pugui estirar al damunt de la noia. Encara que no és la postura més còmoda, sobretot en el cas de les persones altes, es pot provar.

 

Si esteu al seient del darrere, però, serà més senzill que la noia s’estiri del tot al damunt dels seients i que el noi es col·loqui al damunt. Sigui com sigui, el noi haurà de col·locar-se al damunt dels genolls i no podrà estirar les cames com al llit, i per això hem dit que la postura variava lleugerament de la tradicional.

 

5. Elevar les cames

La postura de les cames elevades farà que les parelles formades per un noi i una noia puguin sentir-se ben còmodes. Per practicar sexe d’aquesta manera, únicament caldrà que es col·loquin al seient posterior del cotxe i la noia s’haurà de recolzar al respatller i elevar les cames, que podrà recolzar al sostre del cotxe o damunt de les espatlles del noi.

 

6. El gosset

Aquesta postura requereix més temps i pot ser molt útil també en el cas de les parelles formades per dos nois. Es tracta de la famosa postura a 4 potes, o el ‘doggy style’. Un cop situats a la part del darrere del cotxe, us haureu de posar a 4 potes i el noi o un dels nois s’haurà de posar de genolls mentre penetra l’altre. En el cas que estigueu en un lloc molt privat, a més, es pot optar per obrir la porta del cotxe i perquè el que se situa al darrere pugui posar-se fora per estar més còmode.

 

Sigui com sigui, allò que més cal per gaudir d’una bona sessió de sexe al cotxe són les ganes de tenir-ne, l’atreviment i, finalment, la creativitat. Si arriba el moment, segur que us en sortiu fàcilment.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris