YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Miriam Saavedra confessa que s'ha operat els pits i el nas

La peruana desmenteix els rumors sobre altres operacions als glutis o a la cara

Miriam Saavedra
Un moment del vídeo on Miriam Saavedra explica les seves operacions | Mtmad

Els rumors sobre les operacions de cirurgia estètica a les quals s'ha sotmès Miriam Saavedra són cada vegada més recurrents. Alguns, de fet, arribaven a insinuar que s'havia operat els glutis, o altres diferents parts de la cara, però mai s'ha pogut saber la veritat perquè la peruana mantenia el seu silenci absolut sobre aquest tema. 

Finalment l'exparella de Carlos Lozano ha decidit trencar el seu silenci i confessar les operacions que s'ha fet. Segons assegura la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 2018' en un vídeo al canal Mtmad «només» s'ha fet una rinoplàstia i un augment de pits. D'aquesta manera, la jove de 25 anys desmenteix els rumors sobre els seus suposats retocs facials i de glutis. El vídeo en qüestió, on Saavedra explica les seves intervencions, mostra com l'exparella de Carlos Lozano fa una revisió mèdica amb un cirurgià plàstic.

Augment de pits als 18 anys

La primera intervenció que es va fer Saavedra va ser un augment de pits quan tenia 18 anys, el qual va pagar gràcies al premi que va guanyar en un concurs de bellesa. En concret, es va classificar com a Miss Bikini però aquest reconeixement no va aconseguir que la peruana estigués còmoda amb el seu cos. «No em veia bé, era molt plana i volia estar una mica més compensada», explica.

Miriam Saavedra
Imatge d'arxiu de la participació de Miriam Saavedra a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

Actualment, la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 2018' s'estaria plantejant tornar a entrar a quiròfan per fer-se un altre retoc als pits. Però, en aquesta ocasió, vol col·locar-se «una pròtesi de pera perquè els pits pengin una mica».

Poca satisfacció amb el retoc al nas

Pel que fa a la rinoplàstia, el seu segon retoc plàstic, Saavedra deixa entreveure que no està gaire satisfeta. «Jo estava contenta amb el meu nas però em vaig deixar endur i no ho hauria d'haver fet». Després de donar explicacions sobre les seves operacions estètiques, la peruana desmenteix els rumors sobre altres possibles intervencions. «El meu culet és 100% peruà», sentencia.

A més, el cirurgià que surt amb ella al vídeo corrobora la informació que dona Saavedra i afirma que la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 2018' només s'ha operat el nas i els pits.

Miriam Saavedra
Miriam Saavedra amb 19 anys, abans d'operar-se el nas | Informalia

 


Comentaris

envia el comentari