IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La tenebrosa llegenda que amaga el nou plató d’’Operación Triunfo’

L'antic Hospital del Tòrax de Terrassa, ha estat escenari de suïcidis, restes humanes, fenòmens paranormals i rituals satànics | Actors i directors de cinema n'han estat testimonis

L'Hospital del Tòrax és un antic centre ubicat al nord de la ciutat de Terrassa que va acollir pacients amb malalties respiratòries des de 1952 fins al 1997. Actualment, s'ha convertit en part en un espai de producció audiovisual tot i que encara té una zona en la qual es tracten malalties mentals importants. Segons es coneix, antigament, el fet que els malalts se sentissin sols i abandonats pels familiars —ja que provenien de totes les comunitats autònomes i molts estaven allunyats— suposava per a ells tenir un estat anímic depressiu que els incitava en moltes ocasions a acabar suïcidant-se. De fet, les estadístiques de morts provocades al Tòrax eren molt més altes que en la resta de centres sanitaris del moment.

Vista general d l'Hospital del Torax a Terrassa
Vista general d l'Hospital del Tòrax a Terrassa | Cedida

És cert que, a més, el misteri i la llegenda inunden en moltes ocasions els espais abandonats i, a vegades, la fantasia arriba a confondre's però el cas de l'Hospital del Tòrax, inaugurat per Franco, és, segons els experts, un misteri real. Segons els testimonis, se senten sorolls estranys, hi ha una sensació rara en l'ambient, es produeixen canvis de temperatura constants, els aparells de gravació i les càmeres no funcionen correctament a l'interior i es poden arribar a veure ombres, entre d'altres. En el vídeo podeu veure més detallats els fenòmens paranormals que han estat notícia en nombrosos programes i revistes que tracten aquests temes.

Vista general d l'Hospital del Tòrax a Terrassa
Vista general d l'Hospital del Tòrax a Terrassa | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari