La model Emily Ratajkowski arrasa a les xarxes amb la seva sensual col·lecció de bikinis

Les peces de bany creades per Emily està centrada en bikinis molt suggeridors en diferents estampats de pigues o lleopard

 

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

La model Emily Ratajkowski ha tornat a ser notícia pels seus diminuts bikinis, encara que aquesta vegada ha estat per una altra raó. Als seus 26 anys, l'exparella de Cristiano Ronaldo, ha decidit dissenyar la seva pròpia col·lecció de roba de bany inspirant-se en ella mateixa i els models que més ha vestit aquest estiu. Ella mateixa ha estat l'encarregada de donar a conèixer aquest nou projecte al món, i deixant a tots sense paraules, ho ha fet lluint els seus vestits de bany i bikinis a les xarxes socials per promocionar-los.

  

  

A pesar que encara no ha arribat el Nadal i falta molt per aquest estiu vinent, Emily ha decidit que aquest seria el moment oportú per donar a conèixer els dissenys dels seus diminuts i sensuals dissenys sota el nom de''Inamorata'. Les fotografies en el compte personal d'Instagram de Ratajkowski han embogit als seus seguidors, i és que les corbes d'aquesta model.

 

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

Detalls de la col·lecció
 

Les peces de bany creades per Emily està centrada en bikinis molt suggeridors en diferents estampats de pigues o lleopard, però també sofisticats vestits de bany negres amb diferents escots que realcen la figura femenina. Cal destacar que aquests dissenys han estat creats sota la inspiració dels carrers de Sant Diego, Califòrnia, als Estats Units, ciutat on va créixer.

Segons informa 'Instyle',els preus d'aquests bikinis i vestits de bany oscil·len entre els 75 euros als 160, encara que de moment solament ens podem conformar a veure'ls en el cos de Ratajkowski. A la pàgina web oficial es poden trobar tots els models, encara que encara no estan a la venda. El gran llançament serà el pròxim 10 de desembre i promet ser tot un èxit, ja que la modelo compta amb més de 15 milions de seguidors en Instagram.

 

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

 

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el


Comentaris

envia el comentari