rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mónica Naranjo comparteix una imatge totalment despullada

La cantant ha publicat una fotografia prenent el sol sense cap peça de roba
Mónica Naranjo | GTRES

 

Té 44 anys però sembla que encara en segueixi tenint 20. Mónica Naranjo ha lluït sempre una figura espectacular, tot i que normalment l'ha amagat sota els seus diferents 'looks'. Aquest cop, però, la cantant catalana ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram una fotografia prenent el sol a la piscina completament despullada. El seu atrevit posat estiuenc no ha fet més que rebre elogis per part dels seus fans.

L'atrevit nu de Mónica

Sense cap peça de roba, tombada sobre el terra del que sembla ser la piscina de casa seva i tapant-se el pit amb una mà, així surt la cantant en la imatge que ella mateixa ha compartit a les seves xarxes. Una fotografia que la cantant ha titulat com: «Estiu 2018».

 

 

En poc menys de 48 hores, la instantània ja compta amb més de 49.500 m'agrades i també més de 1.400 comentaris, tots ells llençant floretes a la cantant. «És que sempre vas ser la meva definició per a la paraula dona. En tots els sentits», «Perfecta» o «Ets una deessa de la cançó i de la bellesa», són alguns dels comentaris que li deixen els seus seguidors.

Mónica Naranjo i el seu marit es divorcien

La publicació d'aquesta fotografia arriba pocs dies després que la cantant anunciés que, després de 15 anys, ella i el seu marit, Òscar Tarruella, havien decidit divorciar-se i posar el punt final al seu matrimoni.

Mónica Naranjo amb Òscar Tarruella | Cedida

 

 

«Benvolguts companys, ens dirigim a vostès per comunicar-los que a partir d'ara les nostres vides aniran per camins diferents», van explicar en un comunicat en el qual també van dir que la decisió ha estat «meditada de mutu acord i va ser presa des de l'afecte i el respecte que ens tenim».

 

Tot i això, van voler deixar clar que no farien vides completament separades, ja que a més de ser el seu marit, Òscar és el seu representant i ho continuarà sent: «Pel que fa al tema laboral, seguirem treballant junts, com hem fet des de fa tants anys», van assegurar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris