Mor d'una aturada cardíaca sobtada i assenyalen les begudes energètiques com la causa

S'havia tornat literalment addicta a aquesta beguda

Imagen de la jove. | Cedida
 

Aquesta jove, Lanna Hamann va tenir un trist final en 2014 quan va viatjar a Mèxic per prendre's unes vacances amb els seus amics i pares. De sobte, un dia que estava a la platja va sofrir una aturada cardíaca i tots els intents de reanimació i ajuda mèdica no van servir de res, ja que aquesta mateixa nit va acabar morint. No hi havia res que podia explicar la mort sobtada de la jove perquè era una noia sana, feia molt esport i li agradava estar activa tot el dia. Després d'això, la mare de Lanna va publicar els motius de la tràgica mort: «El dia de la seva mort, la Lanna no havia begut aigua, en el seu lloc, poc abans de la seva parada cardíaca s'havia begut una llauna de beguda energètica Red Bull».

Segons Rolloid, el cardiòleg Jack Wolfson va confirmar el pressentiment de Kris, la mare de Lanna, que la jove havia estat consumint begudes energètiques de manera regular durant els últims mesos i s'havia tornat literalment addicta a aquesta beguda.

«No hi ha evidència mèdica que aquestes substàncies facin mal, però sí que poden arribar a causar molts canvis en el ritme cardíac i un gran impacte en la pressió arterial, va dir Wolfson. Per aquest motiu, Kris diu que la tràgica mort de la seva filla podria passar-li a qualsevol moment i en qualsevol lloc i per això explica la seva història perquè pugui ajudar a prevenir tragèdies similars en un futur.


Comentaris

envia el comentari