Mor un jove futbolista de Molins de Rei durant un entrenament

Els serveis d’emergència van trigar més d’una hora després de diverses trucades

Juvenil B del Molins de Rei CF. | Molins de Rei CF

Molins de Rei està consternat després de la mort d’un jugador juvenil B del Molins de Rei CF. EL jove va morir després d’una trombosi patida durant un entrenament. Amb tan sols setze anys, Martí Bolló Bordas ha perdut la vida durant la sessió preparatòria de l’entrenament. Segons informa Viu Molins de Rei, quan el jove va indicar els símptomes als seus companys, el club va activar el protocol establert per la Federació Catalana de Futbol, segons el qual s’ha d’actuar seguint diferents pautes de les habituals.

Malgrat la ràpida reacció del club, els serveis d’emergència van trigar més d’una hora després de diverses trucades, segons mitjans locals. Finalment Bolló va ser traslladat a l’hospital de la localitat, on la seva situació va empitjorar. Fonts del club senyalen que una intervenció més ràpida de les ambulàncies tampoc li hagués salvat la vida, ja que feia mesos que el jove va patir un accident de trànsit que va danyar-li l’artèria aorta.

El Molins de Rei CF ha suspès totes les seves activitats per mostrar el seu condol i suport a la família de la víctima, publicant també un comunicat a la seva pàgina web. L’altre club del municipi també ha mostrat el seu condol a les xarxes socials.

Martí Bolló, víctima de la trombosi. | Molins de Rei CF


Comentaris

envia el comentari