rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mor un noi de 15 anys després que els seus pares es posessin a resar en lloc d'avisar a una ambulància

Als pares se'ls imputa un delicte de negligència i un d'assassinat en primer grau

Els pares van posar-se a resar abans de trucar a l'ambulància. Foto: Cedida

 

Uns pares de Canada van portar la seva devoció religiosa a l'extrem. Emil i Rodico Radita, residents a Calgary, tornaven de missa quan van adonar-se que el seu fill Alexandru no respirava. Segons recull el 'Independent', tot i la situació, els pares, en comptes de reclamar l'assistència dels serveis mèdics, van posar-se a resar. No va ser fins al cap de dues hores que la família va demanar ajuda mèdica.

 

En descobrir-se el succés, els pares van ser detinguts i acusats de negligència i assassinat en primer grau. Segons relata el mitjà, els pares al·legaven que no havien demanat assistència mèdica perquè el seu fill havia tingut "males experiències" a l'hospital.

 

L'informe forense relata que el jove de 15 anys havia perdut molt pes, fins a arribar a pesar 17 quilos. L'oficial de policia que es va desplaçar fins al lloc dels fets relatava que el noi "semblava un esquelet". A més, havia perdut les dents i tenia diverses úlceres produïdes per la diabetis que patia i que no es tractava. En aquest aspecte, l'Independent recull les declaracions de la mare que no creia que el seu fill fos diabètic.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris