rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor una nena al Japó en llançar-se pel balcó per imitar el vol dels dibuixos animats

La petita tan sols tenia 6 anys i vivia al pis 43 d'un edifici a Osaka

La policia japonesa, en una imatge d'arxiu. Foto: cedida.

 

El Japó ha viscut les darreres hores consternat arran de la mort d'una nena de sis anys que volia volar com feien els dibuixos animats que estava mirant per televisió. La policia ha mantingut l'anonimat de la nena per protegir la família, tal com ha explicat el diari La Información, així com el nom de la pel·lícula de dibuixos, per evitar que es puguin repetir els fets, que van passar diumenge passat a la tarda.

 

 

Tot sembla indicar, segons assenyala la investigació, que la petita va fer servir una cadira per pujar a la barana del balcó, des d'on va saltar esperant volar.

 

El pare de la criatura va trobar a faltar a la nena i la va començar a buscar. Malauradament, poc després va saber que la petita havia saltat des d'un àtic situat al pis número 43 d'on vivien, a Osaka. La policia va rebre l'avís d'un veí, que va ser testimoni de la caiguda. "Pot semblar estrany que no sigui la família la que truqués, però algú va ser testimoni de la tragèdia i va trucar immediatament a les autoritats", va explicar un funcionari japonès al diari britànic "The Guardian". La nena, de només sis anys, havia començat l'escola divendres passat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris