Mujeres y Hombres y Viceversa prepara un canvi radical

La nova productora del programa pretén canviar el format per intentar aixecar les audiències de «MYHYV»

Rentat de cara a Mujeres y Hombres y Viceversa, el programa de Telecinco on els joves espanyols busquen l'amor. Després de vuit anys amb el mateix format, la nova productora de «MYHYV» ha decidit canviar per complet el concepte del show televisiu. 

La intenció de Bulldog, la nova productora, és que «MYHYV» se sembli més a «First Dates», l'espai que Cuatro va estrenar fa unes setmanes amb Carlos Sobera de presentador. Segons informa La Vanguardia, el nou «MYHYV» es dividirà en dues parts. En la primera els protagonistes seran diversos concursants que ja han participat al programa i són coneguts per l'audiència, i en la segona els candidats a enamorar-se seran joves anònims. 

El programa actuarà com una web per lligar en la qual ells trien a qui volen tenir com a cita i què volen fer. El secret està en què com més cites tinguin —i més joc donin— més temps estaran a plató. Veurem què els hi semblarà aquest dràstic canvi als fidels seguidors del programa, però algunes veus dins de la cadena ja parlen de «gran error» amb la tria d'aquest nou format.


Comentaris

envia el comentari