rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Multen el pare de l'alumna de l'institut de Bellcaire d'Urgell que va amenaçar el professor de gimnàstica

La defensa recorrerà a l'Audiència de Lleida la sentència del jutjat d'instrucció 2 de Balaguer que ha establert una multa de 360 euros

L'institut de Bellcaire. Foto: cedida.

 

El jutjat d'instrucció 2 de Balaguer ha condemnat a pagar una multa de 360 euros el pare de l'alumna de l'institut de Bellcaire d'Urgell que va amenaçar el professor de gimnàstica, el passat 10 de març. Segons recull la sentència, ha quedat provat que l'acusat va agafar fortament pel pit el professor mentre li demanava explicacions per diversos incidents que el docent hauria protagonitzat amb la seva filla, com ara, segons van explicar fonts pròximes al cas, fer-la fora de classe per menjar galetes o bromejar sobre l'asma que pateix l'alumna. La defensa recorrerà la sentència a l'Audiència de Lleida ja que insisteix que l'acusat no va agafar el mestre pel pit, sinó per la solapa de la camisa, i que en cap moment el va colpejar ni va tenir intenció d'agredir-lo ni el va acorralar. El jutjat considera que, tot i que tant l'acusat com la seva defensa van intentar justificar el comportament del pare a causa dels incidents entre el professor i l'alumna, "resulta inacceptable i rebutjable qualsevol tipus d'intimidació adreçada a un docent que es limitava a exercir les seves funcions com a educador". La sentència descarta considerar els fets un delicte d'atemptat a l'autoritat però sí que els qualifica com a delicte lleu d'amenaces i condemna el pare a una multa.

 

 

El mateix mestre va ser agredit presumptament el dia després amb una barra de ferro al braç, per dos joves que no estudien al centre; un menor de 15 anys i una noia de 18, amics de l'alumna (filla de l'ara condemnat). Sembla ser que haurien actuat com a represàlia pels mateixos incidents. Els dos joves van quedar en llibertat després de declarar a comissaria fins que siguin cridats pel jutge.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris