rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Multen una dona per fer saltar classe a la seva filla i endur-se-la de vacances

Els fets han tingut lloc a la Gran Bretanya

 

Una mare ha estat multada amb 77 euros per endur-se la seva filla de vacances a Eivissa en període lectiu. La nena havia d'anar a classe i la legislació britànica, el país de la família, impedeix que la canalla falti a l'escola a no ser que es tracti d'una causa major justificada. 

 

El cas de Michelle Smith és particular. Ella és la mare que es volia endur els seus quatre fills de vacances amb ella per Setmana Santa a Eivissa. Però una de les seves filles, Amelia de nom, no tenia els mateixos dies de vacances que els seus germans. Això és habitual al Regne Unit perquè, tal com relata La Información, qui escull els dies de vacances no és l'administració sinó els centres. 

 

En tornar d'Eivissa, la família es va trobar amb una multa de 60 lliures (77 euros) per part del centre per haver faltat a classe durant una setmana. La mare se'n feia creus, ja que havia avisat a l'escola de la falta. Ara, la família es planteja no pagar la multa, cosa que podria multiplicar el cost de la sanció fins als 3.200 euros i, segons la legislació, podria arribar a anar 3 mesos a la presó.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris