IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La 'muntanya russa', la nova postura sexual que assegura una major intensitat en els orgasmes d'ella

Aquesta posició és extremadament efectiva per aconseguir el clímax durant el coit

Estas cinco posiciones pueden evitarte un 'gatillazo'.
Imatge d'una dona amb la seva parella | Cedida

 

El sexe és un dels temes més incòmodes de parlar, però dels més importants dins d'una parella. Molts assenyalen que és important mantenir la innovació dins de la pràctica, per assegurar que es trenca amb la monotonia i, de tant en tant, es proven noves sensacions i plaers. Així, tal com s'ensenyava la postura de la ‘la clau mestra’, ara hi ha un nou lliurament: ‘la muntanya russa’.

Segons informa ‘El Confidencial’, la pràctica d'aquesta postura sexual és bastant fàcil i apta per a tots els públics. Per tant, cal dir que no es requereix una extrema flexibilitat i pot aportar un toc emocionant a la vida sexual de les parelles. S'ha batejat com la ‘muntanya russa’ per la intensitat de les sensacions que s'experimenten en practicar-la. En aquesta les dones tenen control absolut del coit.

Com funciona?

És una postura en la qual l'home ha d'estar assegut en una cadira o a la vora del llit, i ella ha d'asseure's sobre ell –pot ser de front o d'esquena—. El penis erecte arribarà a estimular-li tota la cavitat de la vagina, ja que arribarà fins al fons (en més d'una ocasió potser ella noti que s'estimulen zones que no coneixia).

A més, si ella manté les cames doblegades en angle recte, la intensitat serà major. És important que la dona estigui molt pròxima a l'home per poder controlar els ritmes. Quan s'acosti el moment de l'orgasme, la regularitat dels moviments augmentarà.

Imagen de la postura sexual de la 'montaña rusa'
Imatge de la postura sexual de la 'muntanya russa' | El Confidencial 

 

Altres opcions més enllà de la penetració

No obstant això, no s'ha de creure que amb la penetració sigui suficient perquè les dones aconsegueixin el màxim plaer. Segons el citat mitjà, moltes de les dones no arriben a l'orgasme durant el coit (el 68%). Per això és important estimular altres zones erògenes.

En una primera opció, es pot estimular els mugrons de les dones mentre es practica aquesta postura. Diversos científics consideren que el cervell de les dones processa l'estímul del mugró de la mateixa manera que el del coll uterí. D'altra banda, també es pot provar d'excitar el clítoris, ja que aquest òrgan serveix exclusivament per donar plaer. La 'muntanya russa' assegura ser una bona opció per fer un gir a la vida sexual, així i tot també existeixen altres postures que es poden provar per augmentar la possibilitat d'aconseguir el tan anhelat orgasme en cada parella.


Comentaris

envia el comentari