VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Munyen dones a Barcelona per denunciar la indústria de la llet

Sota el títol 'Sang Blanca', activistes pels drets dels animals han denunciat d'aquesta manera les condicions de vida que tenen les vaques
La protesta d'activistes animals contra la indústria de la llet. | 324

 

Activistes pels drets dels animals han denunciat aquest diumenge pels carrers de Barcelona les condicions de vida de les vaques, que estan constantment prenyades i les separen de les seves cries, destinades a la indústria de la carn. A la 'performance', s'hi representava una escena on uns comensals se servien llet, carn i productes làctics i es veia com la indústria, situada al seu darrere, munyia dones simulant l'explotació que se'ls fa a les vaques.

Tal com informa el canal de notícies de TV3, el 324, 'Sang blanca' és una posada en escena que s'ha fet coincidir amb el dia de la mare, amb la representació de dones fent el paper de les vaques que són munyides constantment. Els homes feien el paper de la indústria i munyien les dones mentre els etzibaven: «Vinga, a la munyidora!». Activistes pels drets dels animals denuncien així les condicions de vida de les vaques. El missatge que volen transmetre és que tota aquesta cadena es basa en el patiment de les vaques només per satisfer el paladar dels consumidors. Els activistes fan una crida a deixar de consumir carn i productes làctics per, així, poder aturar el maltractament animal.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris