rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Neix amb dues cames de més a l'esquena i demana als doctors que les amputin

Un doctor de Dehli ha descobert que també té una segona pelvis

 

Arun Kumar va néixer a Índia amb dues cames de més, això li ha impedit al llarg de la seva vida caminar amb normalitat o relacionar-se amb els altres. Una d'aquestes retorçades extremitats no està del tot desenvolupada, mentre que l'altra està doblegada pel genoll. Després de 15 anys sense cap tipus de tractament, aquest noi de 22 anys ha començat una petició en línia perquè els metges acabin amb la seva malformació. Un dels equips d'especialistes de l'Hospital Fortis, a Delhi, ha donat resposta a la seva petició. No obstant això, abans de qualsevol intervenció els especialistes necessiten fer-li proves per saber de quina forma estan connectades aquestes dues cames i si és convenient la cirurgia.

Arun declara que «si pogués tenir una operació i els doctors m'amputessin les dues cames que em sobren, podria tenir una vida normal. Podria ser capaç de moure'm i caminar com la resta de les persones. Quan torni a l'hospital, coneixeré als doctors. Si estan disposats a fer l'operació, estic llest». Els pares d'Arun han viatjat per tot el país durant cinc anys, recaptant diners per a la intervenció del seu fill. Ram Singh és el pare del noi, i repassa el trajecte dels últims anys. «Vam ser a Fatehgarh, després a Dehli, i també a Jalandhar. Els doctors ens van dir que no podien intervenir. Descoratjats, vam tornar al nostre poble i tothom ens va dir que visquéssim amb el que tenim».

 

Ara les xarxes socials s'han fet ressò de la història d'Arun, i especialistes de Dehli han contactat amb ell per intervenir. El doctor Hermant Sharma va fer un important descobriment: Arun també té una segona pelvis, encara que de moment es desconeix fins a quin punt aquestes dues extremitats afecten el funcionament del seu cos. Finalment el doctor assenyala que «tenint quatre cames, hem de saber d'on ve el reg sanguini. També hem de saber si té una bufeta extra, una uretra extra o un ronyó de més.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris