YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Neix després que la seva mare mori en un accident de trànsit de camí al part

Va passar als Estats Units

La criatura i la mare, que va morir en l'accident. Foto: Fox

Una tràgica història ens arriba des de Mississippi, als Estats Units. Una dona embarassada del seu fill va haver de córrer cap a l'hospital per donar a llum, però el cotxe amb què viatjava amb el seu marit es va accidentar i va perdre la vida. Sarah va morir, però els metges van poder salvar la vida a la nena que duia dins i que estava a punt de néixer.

El matrimoni no tenia fills i va patir una col·lisió múltiple de camí al centre hospitalari. Sarah va morir a l'acte, però el bebè es mantenia amb vida, tot i que en estat crític. El pare, ara vidu, ha explicat la millora de la nena. 

Ho ha fet en un emotiu missatge públic: "Maddyson (la nena) ja respira sola, els seus ulls s'han obert, estreny els dits de les infermeres i la seva àvia avui ha pogut escoltar el seu crit per primera vegada. De moment encara hi ha possibilitats de dany a llarg termini en el seu cervell o pulmons, hem de seguir resant i esperant. Gràcies a tothom per les seves mostres de recolzament en aquest terrible moment, estem molt agraïts per l'amor rebut”


Comentaris

envia el comentari