ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

Neix després que la seva mare mori en un accident de trànsit de camí al part

Va passar als Estats Units

La criatura i la mare, que va morir en l'accident. Foto: Fox

Una tràgica història ens arriba des de Mississippi, als Estats Units. Una dona embarassada del seu fill va haver de córrer cap a l'hospital per donar a llum, però el cotxe amb què viatjava amb el seu marit es va accidentar i va perdre la vida. Sarah va morir, però els metges van poder salvar la vida a la nena que duia dins i que estava a punt de néixer.

El matrimoni no tenia fills i va patir una col·lisió múltiple de camí al centre hospitalari. Sarah va morir a l'acte, però el bebè es mantenia amb vida, tot i que en estat crític. El pare, ara vidu, ha explicat la millora de la nena. 

Ho ha fet en un emotiu missatge públic: "Maddyson (la nena) ja respira sola, els seus ulls s'han obert, estreny els dits de les infermeres i la seva àvia avui ha pogut escoltar el seu crit per primera vegada. De moment encara hi ha possibilitats de dany a llarg termini en el seu cervell o pulmons, hem de seguir resant i esperant. Gràcies a tothom per les seves mostres de recolzament en aquest terrible moment, estem molt agraïts per l'amor rebut”


Comentaris

envia el comentari