VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Neix la primera femella d'ós panda gegant al Zoo de Madrid

El comportament inactiu de la mare donava pas als primers signes que anunciaven un imminent part

 

Gran notícia al Zoo Aquarium de Madrid. La passada matinada ha nascut una femella d'ós panda «ben formada, molt activa i amb unes excel·lents constants vitals». Segons ha informat el Zoo Aquarium de Madrid en un comunicat, la petita és filla de Hua Zui Ba, una femella geganta del parc. En les últimes setmanes, s'evidenciaven símptomes que confirmaven el seu estat de gestació.

 

El comportament inactiu, la pèrdua d'apetit de la mare i canvis en el patró hormonal donaven pas als primers signes que anunciaven un imminent part. La mare començava a llepar-se les mans, preparant-se instintivament per al moment, i immediatament trencava aigües i quatre minuts després, expulsava al seu cadell, agafant-lo ràpidament per llepar-lo.

 

En aquesta primera setmana, vital per a l'evolució de la petita, mare i cria romanen sota l'atenció constant de l'equip tècnic de Zoo Aquarium de Madrid i dos col·laboradors de la Base del Panda Gegant de Chengdu amb els quals treballaran de forma estreta durant els propers mesos.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris