IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Neixen tres bessons genèticament idèntics al Regne Unit

Són els tres fills de Becki-jo Allen

Becki-jo Allen, una mare del Regne Unit, recordarà tota la vida el dia que, amb 22 anys, li van comunicar que estava embarassada de tres fills bessons. L'impacte de la notícia va ser molt gran, però el que no s'esperava era que, un cop nascudes les criatures, els nens serien completament idèntics, una circumstància gens habitual. Allen ja havia estat mare als 20 anys, d'una nena que es diu Indiana, segons explica el Daily Mail.

Els tres bessons, Rocco, Rohan i Roman, han estat sotmesos a diverses proves d'ADN, i totes dictaminen que, genèticament, són exactament iguals. Es tracta de tres nens monozigòtics, és a dir, que compartien el mateix òvul fecundat per un sol espermatozoide que després s'escindeix en dues o més parts.

Els problemes són ara per a la família per distingir els tres nens, tot i que la mare explica que els tres tenen una petita taca entre les celles, de diferent to, que l'ajuda a saber qui és qui. A més, a mesura que creixen, els comença a reconèixer pel caràcter i per d'altres característiques físiques: Rohan és sorollós, Rocco més tranquil i Roman té una taca a la cama, segons diu.

 

Summer time #triplets #multiples #garden #babies #natural #princes #trio

Una foto publicada por Becki-jo allen (@beckijo92) el

 

They cry until they get that piece of toast and when one finishes they look to see who they snatch more off bottomless pits #triplets #toast #greedybaby

Una foto publicada por Becki-jo allen (@beckijo92) el

 

Still can't believe these are identical I'm still in shock that I had triplets never mind identical ones ! It's so rare but so lucky #identical #triplets #brothers #cutest_kiddies #igbabies #babiesofinstagram

Una foto publicada por Becki-jo allen (@beckijo92) el


Comentaris

envia el comentari