rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El nen que venia llimonada per pagar la seva adopció

Tristan Jacobson va ser abandonat a Springfield, als Estats Units

La mare adoptiva i el seu fill adoptiu, Tristan. Foto: LaInformacion

 

L'entendridora història del petit Tristan Jacobson ha commocionat la xarxa, tal com recull La Información. El nen era fruit d'un adulteri del seu pare amb una adolescent de només 15 anys. El pare se'n va desentendre poc després que nasqués i la jove, en ser mare, el va abandonar en un orfanat de la seva localitat, Springfield, als Estats Units. El seu pare havia maltractat, a més, la seva parella de l'època, de la qual es va divorciar.

 

 

Ella va començar pocs anys després una relació amb un altre home i es va assabentar que el fill del seu marit havia estat abandonat al centre, així que es va decidir a visitar-lo. D'aquesta manera va començar una relació entre la dona, la seva parella i el fill de l'exmarit d'ella. Tots tres es veien diversos cops a la setmana, quan visitaven el petit al centre. La relació es va fer tan estreta que els dos adults es van interessar per adoptar-lo. Però la legalitat els ho impedia: no tenien els 5.000 dòlars necessaris per fer-ho. 

 

Va ser llavors quan el nen va treure el seu innocent enginy i va muntar una paradeta al carrer on venia llimonada per un dòlar. El seu objectiu era assolir els 5.000 necessaris per poder marxar amb la que considerava la seva família. Quan un diari local se'n va fer ressò, no només els van assolir, sinó que van arribar als 22.000, tal com reflecteix la iniciativa al portal You Caring. Ara, ja com a família, la seva voluntat és seguir recaptant fons per a l'educació del nen.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris