rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La nena a qui volen obligar a anar al lavabo d'homes

Es diu Corey Maison i ha centrat la polèmica

Corey Maison, la nena que ha centrat la polèmica a Carolina del Nord. Foto: Facebook.

 

El cas de Corey Maison, una nena de 15 anys que va néixer nen, ha estat la principal veu contra la llei que s'acaba d'aprovar a Carolina del Nord, als Estats Units, que preveu que les persones hagin d'anar al lavabo corresponent en funció dels genitals amb què hagin nascut, una mesura que perjudica al col·lectiu transexual. La fotògrafa Meg Bitton és qui ha popularitzat la imatge de la menor a les xarxes socials per denunciar la injustícia de la nova legislació. Ho avança avui La Vanguardia.

 

 

La nena es va adonar de la seva situació fa quatre anys, en veure un vídeo d'una altra transexual, i va dir a la família que era una nena atrapada en un cos de nen. Els pares li van donar suport i va rebre tractament hormonal. Des de llavors, ha pogut viure físicament tal com se sent.

 

La seva polèmica ha permès visualitzar els contres d'una llei que ha generat molta controvèrsia als Estats Units, també per part d'estrelles del món de la música, que han anul·lat els seus concerts a Carolina del Nord com a mesura de protesta. És el cas de Bruce Springsteen, Ringo Star o Bryan Adams.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris