rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

No depilar-se tota la zona púbica ofereix major protecció contra bacteris i infeccions, entre altres avantatges

A més, alguns estudis defensen que dificulta que es contreguin algunes malalties de transmissió sexual com el Virus del Papil·loma Humà
Es recomana no depilar tota la zona per prevenir bacteris i possibles infeccions| Cedida

 

Des de fa ja alguns anys i gràcies a la facilitat de les personalitats de la moda, el cinema i la televisió, s'ha estès la tendència de depilar-se les zones íntimes. La moda va tenir el seu procés, i van ser desenvolupant-se diferents variants en funció de la quantitat de pèl que es removia fins a arribar al punt de treure-ho tot. El problema, com explica 'La voz del muro' és que en fer-ho, les persones, especialment les dones, poden estar comprometent la seva salut. Deixant de costat les qüestions estètiques, el pèl a les zones púbiques compleix una funció biològica que fracassa quan és depilat. Els genitals són zones sensibles a potencials infeccions, virus i herpes, i el pèl, encara que no ho sembli compleix una funció de protecció enfront de tots aquells bacteris amb risc a ser nocives per a l'organisme.

Per això, els experts defensen que el més assenyat és evitar depilar-se la zona per complet, a fi de no deixar els genitals exposats a totes aquestes amenaces. Addicionalment el pèl púbic serveix per oferir una mica més de protecció contra malalties de transmissió sexual com el Virus del Papil·loma Humà, sense arribar a ser una protecció absoluta. Respecte a totes aquelles persones que creuen que, en no depilar-se, poden produir-se alguns efectes indesitjats tals com a males olors o un augment de la brutícia a la zona, resulta que, independentment de la quantitat de pèl que hi hagi, aquestes condicions es poden evitar mantenint hàbits d'higiene saludables.

 

Imatge de l'evolució de la depilació femenina al llarg dels anys. | Cedida

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris