No veu que li han deixat un «regal» al parabrises i això evita que la segrestin

Deixar un detall és una manera de distraure a les víctimes de segrest o tracta de persones

Imatge de l'anell amb el que volien distreure la dona. Foto: Cedida.

Aquesta mare de 40 anys va estar a punt de patir un segrest exprés gràcies a una reacció instintiva. La dona, mare de quatre fills, acabava de sortir d'un centre comercial i es dirigia cap al seu cotxe que en aquell moment estava sol al pàrquing. Anava distreta amb el seu mòbil i això pot ser que la salves.

En arribar al cotxe hi va pujar i va tancar la porta segons Upsocl. En aquell moment va arribar un cotxe que va aparcar justament al seu costat, això la va molestar i va fer que marxés. El que no sabia és que haver fet això i no haver vist un sobre amb un anell que hi havia als parabrises va evitar que patís un segrest.

De camí a casa va veure aquesta bosseta i en arribar a casa li va explicar a la seva filla el que havia trobat. La jove va saber ràpidament que la seva mare havia estat a prop de caure en un parany. Deixar aquest anell és una manera de distraure a les víctimes de segrest o tracta de persones. Primerament s'asseguren que la persona va sola, deixen el «regal» al cotxe —que sol ser una joia brillant amb un missatge— i aprofiten aquesta distracció per aparèixer amb un cotxe amb els vehicles tintats, aparcar al costat i emportar-se la persona. Recordeu mantenir la guàrdia quan esteu sols.


Comentaris

envia el comentari