IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia de 31 anys amb hipersexualitat explica com és la seva vida

Assegura que la seva vida gira entorn del sexe i que va arribar a portar un vibrador al bolso i que el feia sis vegades al dia

Muchos jóvenes prefieren evitar despertarse con su ligue a la mañana siguiente.
Hipersexualidad es el aumento repentino o la frecuencia extrema en la libido o en la actividad sexual| Cedida

 

Jenny, una noia de 31 anys, té hipersexualitat, una condició que converteix el sexe en una prioritat vital, i ha volgut explicar la seva experiència a l'edició britànica de la revista 'Elle' per conscienciar realment que és tracta. Aquesta pujada de la libido acaba derivant en una addicció i pot acabar presentant un comportament obsessiu o una conducta compulsiva, que s'intensifica amb el consum d'alcohol i substàncies additives. «Hi ha moments en els quals em sento tan excitada que si no faig res per solucionar-ho em puc tornar boja», explica Jenny.

Aquesta jove va començar a tenir hipersexualitat als 17 anys, quan va decidir tenir el seu primer orgasme: «Recordo que em vaig tancar a la meva habitació, estirada al llit i completament decidida a tenir un orgasme. Quan ho vaig aconseguir per primera vegada em va resultar una cosa increïble. Des de llavors, em vaig veure immersa en la rutina d'utilitzar el consolador entre cinc i sis vegades al dia. Solia portar al bolso un silenciós vibrador que feia servir fins a sis vegades al dia a casa o als lavabos de la feina», explcia Jenny, que en acostumar-se als alts nivells de dopamina veia les seves ànsies per mantenir aquestes cotes incrementades.

Va realitzar un tractament de rehabilitació i estava passant per un període de sis mesos de castedat quan va conèixer la seva actual parella i va tornar a recaure fins al punt que van començar a ser habituals en locals liberals i d'intercanvis de parelles. «La primera vegada que vaig acudir a un em sentia molt nerviosa. Quan vaig travessar el llindar, em vaig trobar davant una dona envoltada de sis homes masturbant-se mentre practicava una fel·lació a un d'ells. Vaig pensar que allò era preciós», recorda Jenny. Tant era el seu desig que en una setmana es podien arribar a gastar més de 2.000 euros: «Si haguéssim tingut l'oportunitat de passar tot el dia allí, ho hauríem fet», explica.

Jenny té una filla d'una relació anterior pel que de vegades han de limitar les seves escapades sexuals, encara que tot el que fan quan no estan amb ella se centra en això: «La nostra vida social gira entorn del sexe. Si un cap de setmana no haig de cuidar de la meva filla, acudim a clubs d'intercanvi, fem 'dogging' o quedem amb gent per tenir trobades». No obstant això, fa poc Jenny va descobrir que patia esclerosi múltiple pel que ha decidit aprofitar el temps: «Per culpa de la meva malaltia probablement acabaré aviat en una cadira de rodes. La meva intensa vida sexual haurà acabat. Haig de tractar la meva addicció en algun moment, però ara per ara no està fent mal a ningú. Quin és el problema?».


Comentaris

envia el comentari