rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un nord-americà a punt de morir per una infecció bacteriana originada després de cruixir-se els dits

El van haver d'operar d'urgència
Antoine podia haver mort si no hagués estar intervingut a temps. | Metro

 

Un nord-americà de 31 anys, Antoine Boylston, va estar a punt de morir a causa d'una infecció que va començar a estendre's per tota la seva mà després que ell. simplement, és fes cruixir els dits, com fan moltes altres perones.

 

Així doncs, va anar ràpidament a l'hospital, on li van haver de fer una cirugia d'urgència per poder salvar-lo. No obstant, els metges asseguren que l'home podria haver mort si la bactèria s'hagués continuat estenent per tot el cos.

 

Intervingut d'urgència

Antoine Boylston estava treballant quan, i com de costum, es va fer cruixir els dits. Llavors, se li va obrir una ferida que tenia en un dit. Segons l'equip mèdic, el jove va empitjorar l'estat d'una costra que ja tena, procovant l'infecció. De sobte, va començar a sentir un fort dolor a la mà, pensant-se que se l'havia trencat. 

Van haver d'operar-lo dos vegades. | Collect PA Real Life

 

Més tard va començar a sentir-se malament i va decidir anar al metge. «Quan vaig arribar, la meva mà dreta havia començat a enfosquir-se i a inflar-se», explica Antoine. Llavors els metges li van realitzar una biòpsia de pell i es van adonar que el que tenia era uns bacteris mortals que l'estaven menjant per dins.

 

Com a conseqüència de la perillositat, no van tenir més remei que intervenir-ho d'urgència. Per això no els va quedar una altra opció que obrir-li el braç gairebé per complet, des del colze fins al dit. No hi havia una altra forma de tallar-li la infecció.

 

Va perdre un dit i la mobilitat de la mà

«Els metges em van advertir que podia perdre la mà, però si hagués esperat molt més, podria haver perdut tot el braç o fins i tot haver mort», afirma Antoine.

 

Així va quedar la mà d'Antoine després de la cirurgia | Daily Mail

 

Malgrat que, a causa de la infecció, va perdre el dit petit de la seva mà i part de la seva mobilitat de tota ella, finalment la cosa no va ser tan greu com podria haver sigut. Va haver de passar una setmana en observació i sotmetre's a una segona cirurgia i tallar-li el subministrament de sang per assegurar-se que la infecció ja no es propagava.

Fasciïtis necrosant

El que Antoine va patir va ser una terrible infecció anomenada popularment com ‘infecció devoradora de carn’, tot i que el seu nom tècnic és fasciïtis necrosant. Es tracta d'una greu infecció bacteriana de la pell que actua destruint els teixits més tous del cos.

Antoine podria haver mort si no hagués estat intervingut ràpidament.  | Daily Mail

 

I és que aquest bacteri pot arribar a causar la mort de la persona que l'està patint en molt poc temps, ja que si no es tracta a temps, la infecció pot estendre's per tot el cos de forma molt ràpida.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris