Una nord-americana deixa la feina per poder donar-li el pit a la seva parella de 36 anys

Jennifer Mulford assegura que ho porta fens des que va néixer la seva primera filla

Jennifer dejó de trabajar para amanatar cada 2 horas a su novio Brad, de 36 años
Jennifer i la seva parella, Brad, de 36 anys | 'The Sun'

Les històries que ens arriben des de l'altra part de l'Atlàntic no deixen de sorprendre, i en aquest cas encara més. I és que Jennifer Mulford, una nord-americana de 36 anys, s'ha vist obligada a deixar la seva feina per una raó, com a mínim, inusual per a la major part de la societat. Mulford, que viu a Atlanta, Estats Units, ha pres aquesta decisió per poder alletar la seva parella, Brat Leeson, també de 36 anys, dos o tres cops al dia. 

La història de la curiosa parella va sortir a la llum l'any 2016, després de concedir una entrevista al diari britànic 'The Sun', però ara s'ha tornat a viralitzar. Jennifer considera que donar-li el pit a la seva parella és una cosa primordial, i la veritat és que els dos estan realment feliços amb la seva relació d'alletament adult, que és el nom amb el qual es coneix aquesta pràctica. 

Una relació peculiar que encara els dura

La seva història va començar fa gairebé dues dècades, quan Jennifer va tenir la seva primera filla. Era una mare soltera, i es va adonar que allò que li produïa més excitació sexual era l'estimulació dels seus pits. Després d'una intensa cerca a internet, va descobrir aquest tipus de pràctiques d'alletar una persona adulta per obtenir plaer sexual i, finalment, va decidir posar-se en contacte amb alguna persona per provar-ho. 

Per desgràcia, no li va cridar l'atenció cap dels aficionats a la llet materna que va trobar, però abans de rendir-se va pensar en un xicot que va tenir a l'institut, a qui li encantaven els pits grans. Es tractava de Brad Leeson, que va acceptar immediatament la proposta de Jennifer. I és que la llet materna li anava molt bé de cara a la seva afició principal, el culturisme, i li aportava grans beneficis per a la salut. 

Ara, 20 anys després, la parella continua feliç amb la seva peculiar relació. «És un vincle natural entre un home i una dona. No hi ha res més relaxant que tenir una cosa lligada a tu, res en absolut», va assegurar Jennifer. A més, també va confessar que el fet d'alletar la seva parella de 36 anys li proporcionava un major plaer sexual i amb més freqüència. 

Jennifer amamantando a su pareja Brad
Jennifer alletant la seva parella, Brad | The Sun

 

Li dona el pit cada dues o tres hores

La importància de l'alletament en les seves vides va ser tan gran, que finalment Jennifer es va veure obligada a deixar la seva feina. L'any 2016 va assegurar que li donava el pit a Brad cada dues o tres hores, indiferentment del lloc on estaven, i això era incompatible amb la seva jornada laboral. 

També cal dir que, perquè els pits de Jennifer continuïn produint llet, la dona s'ha sotmès a diversos tractaments hormonals. La seva parella considera que la llet dels pits de la seva dona és «més un vincle personal, mes un compromís, una cosa íntima... Dues persones sent una». Amb tot, ha reconegut que li encanta dormir enganxat al pit de la seva parella: «procurem dormir així...És més bonic». 


Comentaris

envia el comentari