TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Nou trucs per durar més al llit

Els homes duren entre cinc i deu minuts
Imatge d'arxiu. | El Confidencial

 

La majoria dels homes duren entre cinc i deu minuts durant l'acte sexual. Tot i això, més del 70% dels homes volen millorar aquesta marca. Per fer-ho, Men 's Health ha recollit nou consells per poder allargar la teva ejaculació.

 

- Masturba't quinze minuts. Les teves masturbacions han de durar, almenys, quinze minuts. Has d'apropar-te al «punt de no retorn», però no ejaculis fins a completar el temps. Una altra cosa que pots fer és masturbar pensant en el seu orgasme, no en el teu.

 

- Prem el botó de «stop». Si el sexe et sobreexcita, has de parar i pressionar sota el gland per reprimir l'ejaculació i poder seguir mantenint relacions.

- Mantingues una excitació moderada. La resposta sexual es basa en quatre fases: excitació, altiplà, orgasme i finalització. Si la teva excitació fos una nota de l'1 al 10, has de mantenir-la sempre en un 7.

 

- Practica mentre orines. Enfortir els músculs del control ejaculatori t'ajudarà en la teva tasca. Per fer-ho, prem els músculs per contenir l'orina uns deu segons mentre estàs orinant.

 

- Saluda, però no entris. Introdueix l'extrem del teu penis al seu clítoris, però no penetris la vagina. Centra't en moviments suaus, així retardaràs l'orgasme.

 

- Mostra't cortès. Si ajudes a fer que ella tingui l'orgasme primer, et treuràs pressió i podràs estar molt més relaxat.

 

- Ataca per segona vegada. La segona vegada acostuma a ser més llarga que la primera, no t'ofusquis i torna a l'atac.

 

- Deixa que es posi a sobre. Si ella es posa a sobre, el teu penis rep menys estimulació i et permetrà durar més.

 

- Oblida't de l'orgasme. Com més pensis a durar, pitjor. No pensis en l'orgasme i podràs retardar el clímax.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris