rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Nou trucs per durar més al llit

Els homes duren entre cinc i deu minuts
Imatge d'arxiu. | El Confidencial

 

La majoria dels homes duren entre cinc i deu minuts durant l'acte sexual. Tot i així, més del 70% dels homes volen millorar aquesta marca. Per fer-ho, Men's Health ha recollit nou consells per poder allargar la teva ejaculació.

- Masturbat quinze minuts. Les teves masturbacions han de durar, almenys, quinze minuts. Has d'acostar-te al «punt de no retorn», però no ejaculis fins a completar el temps. Una altra cosa que pots fer és masturbar-te pensant en el seu orgasme, no en el teu.

 

- Prem el botó d'«stop». Si el sexe et sobreexcita, has de parar i pressionar sota el gland per reprimir l'ejaculació i poder seguir mantenint relacions.

- Mantingues una excitació moderada. La resposta sexual es basa en quatre fases: excitació, altiplà, orgasme i finalització. Si la teva excitació fos una nota de l'u al deu, l'has de mantenir sempre al set.

 

- Practica mentre orines. Enfortir els músculs encarregats de controlar l'ejaculació t'ajudarà en la teva tasca. Per fer-ho, estreny els músculs per contenir l'orina uns deu segons mentre estàs orinant.

 

- Saluda, però no entris. Introdueix l'extrem del teu penis en el cap del seu clítoris, però no penetris la vagina. Centra't a fer moviments suaus, així retardaràs l'orgasme.

 

- Mostra't cortès. Si ajudes al fet que ella tingui l'orgasme primer, et trauràs la pressió i podràs estar molt més relaxat.

 

- Ataca per segona vegada. La segona vegada acostuma a ser més llarga que la primera, no et capfiquis i torna a l'atac.

 

- Deixa que es pugi damunt. Si ella es posa damunt, el teu penis rep menys estimulació i et permetrà durar més.

 

- Oblida't de l'orgasme. Com més pensis a durar, pitjor. No pensis en l'orgasme i podràs retardar el clímax.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris