La nova moda dels vibradors a distància es consolida a les pàgines de sexe de pagament

Per 10 cèntims s'activa durant tres segon el vibrador d'una model
Una webcamer con el vibrador | El Español

 

Existeix una nova moda que s'està consolidant entre les càmeres web de tot el món: el ‘Vibratoy’. En aquest joc, es paga 10 cèntims per fer que el vibrador d'una noia funcioni. Segons explica en ‘El Español’, hi ha diverses persones que estan veient els primers fruits amb això

  

Així ho confessa Camila, una colombiana de 21 anys que treballa com webcamera. Ella fa xous eròtics davant d'una càmera per internet. Explica: «Algunes nits em trobo amb deu o dotze persones a les quals no conec, de tot arreu del món, activant des de les seves cases el meu vibrador quan els hi ve de gust».

 

 

Les vibracions depenen de moltes persones alhora

A més afegeix: «Tots al mateix temps. Guanyo bastant més diners que abans i moltes vegades és ben agradable. Però altres vegades és una bogeria. Si t'agafa algú amb molta plata (diners), et rebenta». L'aparell que s'utilitza per a això té diversos noms: Ohmibod, Lovense, Vibe, Lush, Vibratoy… Depèn del model i el fabricant. L'essència és la mateixa: Un vibrador interactiu que funciona a partir dels diners. 
 

Com totes les novetats, al principi va ser bastant car, costava al voltant de 200 euros i es va començar a desenvolupar en 2008. No obstant això, no va tenir massa èxit en les vendes, ja que sembla ser que les parelles no estaven interessades en el control a distància. 
 

Però a partir del 2015, la joguina va passar de l'àmbit particular al professional. La pàgina Chaturbate.com va incorporar al seu web una opció que permetia als usuaris controlar la joguina. A canvi de diners, ells donaven vibracions a la model. Després d'aquesta maniobra, la plataforma es va convertir en un dels líders mundials del sector dels xous de sexe.

Hi ha dues modalitats d'aquests xous

1. El show privat: Després d'estar a les sales públiques hi ha un botó que posa ‘Show Privat’, amb aquest s'expulsa als usuaris i es queda solament un. Així, qui es queda pot gaudir d'uns moments d'intimitat que pot arribar a costar entre 1,5 i 1,3 euros el minut. 
 

2. El show de propines: a la sala pública hi ha un altre botó que posa ‘tip’, si l'usuari decideix fer això, la pàgina li cobra un euro i la modelo decideix si es treu roba o fa alguna cosa en plaer del client. 
 

A partir d'aquestes dues modalitats va néixer el sistema dels ‘Tokens’ que són encara més barats perquè solament costen 10 cèntims, i aquí es va colar la joguina sexual. Amb aquests 10 cèntim se li dóna una vibració de tres segons i de baixa intensitat. Segons el que explica Camila en el citat mitjà. 
 

Els espies del 'Vibratoy'

No obstant això, existeixen altres perills amb aquest tipus de jocs en el sexe per pagament. Segons es va explicar, el vibrador a distància de Lovesense gravava el so de les seves usuàries i els transmetia directament a l'empresa, amb seu a Hong Kong. Aquest cas va causar una gran polèmica a la web Reddit. Posteriorment l'empresa va haver de demanar disculpes públicament i s'estan depurant les responsabilitats legals.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris