IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova postura sexual que arrasa entre les parelles: l'aranya

Els experts asseguren que és molt fàcil de dur a terme

Imagen de la postura la araña
Imatge de la postura l'aranya | Crónica directo

El sexe és un dels aspectes més importants de la vida en parella. No obstant això, de vegades és difícil poder donar-li un toc nou a aquest aspecte entre la parella i sempre cau en la rutina. Després de dotzenes de noves postures, ara hi ha una que està arrasant: l'aranya. Aquesta assegura el plaer i la diversió tant per a l'home com per a la dona.

Com s'ha de realitzar 

Així, aquesta nova postura estimulant s'ha convertit en una autèntica sensació entre aquells que la practiquen. Els experts asseguren que és molt fàcil de dur a terme. Per realitzar-la, la parella s'ha d'asseure en el llit amb les cames estirades cap a l'altre i recolzar-se amb els braços cap enrere.

sexo
Imatge d'una parella durant l'acte | cedida

 

L'home ha de situar el maluc de la dona entre les seves cames obertes, amb els genolls una mica flexionats i els peus plans. Una vegada en posició, s'ha de realitzar un suau balanceig.

Els avantatges que ofereix aquesta postura és que no necessita de malabares per complir-la, però els amants han d'anar amb compte: el penis podria sortir-se i provocar dany en l'home. Altres postures que també es poden realitzar és: la torre Eiffel o la submarina, però en aquests casos la dona serà qui mani en la relació d'aquesta parella.


Comentaris

envia el comentari