Olvido Hormigos despullada, entre el millor del 2017 per la revista 'Interviú'

L'exregidora va posar per tercera vegada per la revista durant el passat mes de juliol
Una de les imatges d'Olvido Hormigos per al seu tercer reportatge a 'Interviú' | Interviú

 

Ara que s'acaba l'any 2017, la revista 'Interviú' ha aprofitat per recopilar els millors posats de famoses nues per a la revista. Entre els protagonistes, es troba el de la col·laboradora televisiva Olvido Hormigos que va publicar-se el passat mes de juliol. 

 

També han estat considerades com a les millors: Adara Molinero, una de les concursants més polèmiques de 'GH 17'; Susana Ruiz, pretendenta al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'; i Sofía Suescún, també famosa gràcies a 'Gran Hermano'.

Olvido Hormigos va posar per tercera vegada per a 'Interviú'

L'aparició d'Olvido Hormigos va ser una de les més comentades, ja que no era la primera vegada que posava per la revista, sinó la tercera. De fet, les anteriors vegades també va generar una gran polèmica, així com al juliol quan va posar totalment despullada i va aparèixer mullada i sensual a la portada de la revista.

 

Cal tenir en compte que aquesta última col·laboració amb 'Interviú' esdevenia després de gairebé un any sense ficar-se davant dels focus de Telecinco. Precisament, va publicar-se després que es calmessin els rumors pels escàndols sexuals amb els quals se la relacionava. Tanmateix, va aconseguir tornar a ser el centre d'atenció i convertir-se en una col·laboradora habitual de la revista.

 

La portada de juliol del 2017 d'Olvido Hormigos per a 'Interviú' | Interviú

La seva nova feina com a escriptora de relats eròtics

A banda de les fotografies, també apareixen un seguit de declaracions molt íntimes de la col·laboradora. «Volia excitar i ajudar a tenir millor sexe» va assegurar. A més, va parlar de la seva vida sexual que també es pot conèixer gràcies als relats eròtics que publica per aquesta mateixa revista. De fet, afirma que algunes d'aquestes històries estan «basades en la seva pròpia experiència».

 

Tanmateix, aprofita per desmentir els rumors que feien referència a la seva gran activitat sexual, remarcant que més aviat succeeix el contrari. Tot i que creu que els dubtes sobre «el que ha fet» generen morbo.

 

Olvido Hormigos a la portada d''Interviú' | Interviú