TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Pelayo deixa entreveure la mida del seu penis

Ha publicat una fotografia durant la seva estada a Brasil
Andy McDougall, la parella de Pelayo, ha publicat una imatge del «pelayón» | redes sociales / @andymcdougall

 

Andy McDougall, l'actual parella de Pelayo Díaz, conegut com l'estilista de 'Cámbiame', ha publicat una fotografia que ràpidament s'ha convertit en una de les més comentades del dia. En ella, es pot observar «el pelayón», el nom que el nuvi del col·laborador televisiu li ha posat al penis del seu company.

 

A la imatge, es pot veure a ambdós gaudint d'un dia de platja, posant amb banyador. Andy hi apareix en un primer pla i amb ulleres de sol. Pelayo, darrere i de peu, es mostra amb un banyador tipus 'slip' de color verd, el qual li permet marcar 'el paquet'. A més, demostra estar en gran forma física, amb el to dels seus abdominals. 

 

La publicació es va incloure a l'apartat 'stories' d'Instagram del britànic, pel que teòricament només s'havia de poder veure durant 24 hores. No obstant això, alguns usuaris han compatit la imatge de pantalla que van prendre de l'actualització, pel que aquesta s'ha fet viral.  

 

Gaudint de Rio de Janeiro

La parella es troba en un moment fantàstic de la relació. Ambdós han aprofitat les vacances per fer una escapada a Brasil, mostrant moltes imatges de Rio de Janeiro. Durant la seva estada a la meravellosa ciutat sud-americana, han compartit multitud de fotografies on apareixen prenent el Sol i gaudint de les paradisíaques platges del continent.

 

La fotografia de «el pelayón» s'ha convertit en una de les més comentades de les vacances, motiu pel qual, en múltiples imatges publicades a partir d'aquesta, molts usuaris no dubtes en recordar el divertit nom del penis del col·laborador de 'Cámbiame', que s'ha convertit en tot un fenomen de masses.

 

Divertit i futur pare

Pelayo Díaz sempre ha mostrat una faceta molt còmica. En una ocasió, va explicar una anècdota on comentava la mida del seu penis. L'estilista de 'Cámbiame' va explicar que, «sent adolescent, una vegada la meva mare va entrar al lavabo quan m'estava dutxant. En veure'm, va dir: «em quedo molt més tranquil·la en veure que has sortit al teu pare».

 

D'altra banda, el col·laborador de Telecinco també va confessar el seu gran somni pel 2018: convertir-se en pare. El popular televisiu va explicar que tenia ganes de formar una família i de tenir un fill, admetent que estava buscant una casa amb un ascensor ampli, el qual li permeti entrar amb el cotxe del petit. Una mostra que la seva decisió és ferma i que anirà per ella. Li desitgem molta sort.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris