Pamela Anderson, sobre la seva fantasia sexual: «M'agrada que Rami cuini disfressat de donzella»

La mítica actriu dels 'Vigilants de la platja' ha parlat sense embuts sobre les seves aficions sexuals

Pamela Anderson
Pamela Anderson ha sorprès a tothom amb la seva darrera revelació  | Cedida

Pamela Anderson segueix a l'ordre del dia. Si bé és cert que aquesta viu més apartada dels focus, l'exactriu dels 'Vigilants de la platja' continua sorprenent amb alguna de les seves declaracions. L'actriu, en aquest sentit, ha parlat sense embuts per donar a conèixer quina és la fantasia sexual que comparteix amb la seva actual parella: l'exfutbolista del València i el Sevilla, Adil Rami.

«M'agrada que Rami em cuini disfressat de donzella», va confessar la intèrpret. Al fil de la sorprenent declaració, aquesta va prosseguir amb el seu discurs al·legant: «Tot plegat va sorgir quan vam començar a sortir. Ara estic vivint un somni. Cal ser molt valent i gaudir de les coses». . 

  

Pamela Anderson y Rami 'pillados' en un resort de Mónaco
Pamela Anderson i Rami, a Mónaco | Cedida

Una relació des del passat estiu

Pamela i Rami viuen una relació més que consolidada. La parella, de fet, es va traslladar a finals de gener a la ciutat francesa de Marsella —Adil Rami juga actualment a l'Olymique de Marsella de la 'Ligue 1'— i s'hi van instal·lar després de formalitzar la seva relació durant l'estiu del 2017, quan es van conèixer a Mònaco.  

Rami, un ‘toyboy’ per a Pamela Anderson

Pamela, que viu «un somni» amb Rami, no va tenir cap problema en treure a la llum el gran moment que travessa amb el futbolista. «L'adil és fantàstic. L'estimo, per descomptat», va declarar sobre la seva relació que manté amb l'esportista, de 32 anys.

Aquesta, però, no ha estat la primera vegada que Pamela parla obertament de la seva relació amb Rami. Fa temps aquesta ja va al·legar que era una espècie de ‘toyboy’, un terme emprat per als homes que mantenen una relació amb una dona més gran que ells.

Pamela Anderson junto a su novio, Adil Rami
Pamela Anderson i la seva parella, Adil Rami | Cedida

«Probablement no hauria d'estar parlant d'això. Sóc tan dolenta, no tinc filtre», va reconèixer la mateixa Pamela després de revelar aquests aspectes sobre la seva parella. 


Comentaris

envia el comentari